ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 5.006
Ρε κάτι απλες που μπλεξαμεΚάνε ρευματοκλοπη μωρμαλακα
Ρε κάτι απλες που μπλεξαμεΚάνε ρευματοκλοπη μωρμαλακα
Βλεπω 2 δευτερόλεπτα αντιστάθηκες στον πειρασμό δείχνεις έντιμος πολίτηςξερεις?
Ξέρω εγώ αλλά θα σου κοστίσει ένα γεύμα με πιτογυρα και Άμστελ , αλλά θα σου δώσω εγγύηση αποτελέσματοςξερεις?
Βλεπω 2 δευτερόλεπτα αντιστάθηκες στον πειρασμό δείχνεις έντιμος πολίτης
Τυπε θα σου λέγαμε αλλα εσύ άμα μάθεις θα στησεις παραγωγή μπιτκοιν θα γινεις λεφτας και δεν θα μας μιλάς μετά
που σαι ρε παιχτη απο τις μπαλοθιες του αρραβωνα του τζανη επαθα μερικη απωλεια ακοης.Το κλειδί με την μπλε κλωστή είναι του ενόχου![]()
Και εγώ,περιμένω το ασθενοφόρο από στιγμή σε στιγμήπου σαι ρε παιχτη απο τις μπαλοθιες του αρραβωνα του τζανη επαθα μερικη απωλεια ακοης.![]()
καλησπερα φιλε-μπαρε....που σαι ρε παιχτη απο τις μπαλοθιες του αρραβωνα του τζανη επαθα μερικη απωλεια ακοης.![]()
Θα έρθουμε προετοιμασμένοικαλησπερα φιλε-μπαρε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΟΤΙΔΑ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ
καλησπερα φιλε-μπαρε....
άστα παίκτη, είμαστε των άκρων. Από εκεί που το παίζαμε όλοι λόρδοι τη δεκαετία του 90, έχουμε γίνει η χώρα των ματζίρηδων.Ρε κάτι απλες που μπλεξαμε
Ετσιάστα παίκτη, είμαστε των άκρων. Από εκεί που το παίζαμε όλοι λόρδοι τη δεκαετία του 90, έχουμε γίνει η χώρα των ματζίρηδων.
Αυτό πιαψάχνει ο άλλος ξενοδοχείο με 5 ευρώ και θέλει να είναι και καλό. Γεμίσαμε πλεμπαίους ρε φίλε.
θα σου κατσικωθω σπιτι ρε μπινε να βγαλω τον χειμωνα ζεστα,μονο ετσι θα εξιλεωθεις ωτορινολαρυγγολογε.καλησπερα φιλε-μπαρε....
Τι μαλακιες ειναι αυτες ρε συ; Scalp naval δεν εχετεακαλησπερα φιλε-μπαρε....
πρεπει να μετακομισω γλυφαδα τα μισα μελη εκει μενουν και θα μου εδιναν μια μπαλαντεζα βοηθειας.Έριξες μπαλαντέζα?![]()