Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.943
- Πόντοι
- 2.606
Κινόα και κάτι άλλα, το παράκανα μάλλον.για πες![]()
Κινόα και κάτι άλλα, το παράκανα μάλλον.για πες![]()
Θα πάρουμε ένα στανταράκι πουτανάκι.Έχετε νέα ηχογράφηση?
Έρχεται νέο σουξεδάκι?![]()
πω ρε φιλε αυτα θεριζουν....σε λιγο θα θεριστω και εγω....κοτοσαλατα σπιτικη με καλαμποκι,μανιταρια,γαλοπουλα,τυρακι παρμεζανα,ΠΟΛΥ σως,λιγο τσιλι μεσα,μαγιονεζα πικαντικη και κουνουπιδιΚινόα και κάτι άλλα, το παράκανα μάλλον.
Δουλεύει πλέον ο Σέσκουλος σε studio;Χαλαρά μαν.
Θα πάμε studio με Αθηνέζο.
19.30
![]()
Κινόα απίστευτα ποιοτική τροφή.Κινόα και κάτι άλλα, το παράκανα μάλλον.
Παπουλη εχω αγχος αν και με ηρεμησεςΔουλεύει πλέον ο Σέσκουλος σε studio;
Ένας άνθρωπος όλα αυτά?πω ρε φιλε αυτα θεριζουν....σε λιγο θα θεριστω και εγω....κοτοσαλατα σπιτικη με καλαμποκι,μανιταρια,γαλοπουλα,τυρακι παρμεζανα,ΠΟΛΥ σως,λιγο τσιλι μεσα,μαγιονεζα πικαντικη και κουνουπιδι![]()
Έχει φτιάξει μάλλον η κυρά για να ταίσει ολο το τετράγωνο....Ένας άνθρωπος όλα αυτά?
Αγχώθηκα και μόνο που τα διάβασα...
κυρα την φτιαχνει εκπληκτικη...σε σουπιερα την τρωω και συνοδευτικο για ποιοτικο πρηξιμο και θερισμα κουνουπιδακιΈνας άνθρωπος όλα αυτά?
Αγχώθηκα και μόνο που τα διάβασα...
Ο Θεός είναι μακρόθυμος. Όλα θα πάνε κατ' ευχήν.Παπουλη εχω αγχος αν και με ηρεμησες![]()
της κανω ολα τα χατηρια τωρα...Ο Θεός είναι μακρόθυμος. Όλα θα πάνε κατ' ευχήν.
Ποιός θεός από όλους δέσποτα?Ο Θεός είναι μακρόθυμος. Όλα θα πάνε κατ' ευχήν.
Τρίχρωμη κιόλας, αλλά μάλλον το παράκανα κάπως με τις ποσότητες.Κινόα απίστευτα ποιοτική τροφή.
Εγκρίνω.
Ναι,θέλει διάβασμα με τι να τα συνδυάζεις.Τρίχρωμη κιόλας, αλλά μάλλον το παράκανα κάπως με τις ποσότητες.
Μαθαίνω όμως...
Κακώς. Συνεχίστε κανονικά. Δεν συντρέχει λόγος για υπερβολές.της κανω ολα τα χατηρια τωρα...![]()
Τσακοκυρα την φτιαχνει εκπληκτικη...σε σουπιερα την τρωω και συνοδευτικο για ποιοτικο πρηξιμο και θερισμα κουνουπιδακι
Εσύ παππουλη μου που γαμιεσαι?Κακώς. Συνεχίστε κανονικά. Δεν συντρέχει λόγος για υπερβολές.
Θα σας έγραφα: ΑΥΤΟΣ 1-0 , αλλά εκτός ότι μου είστε συμπαθής, μια τέτοια απάντηση δεν αρμόζει σε ιερωμένο.Ποιός θεός από όλους δέσποτα?
![]()
Επίσης κία,γκρέτσκα(φαγόπυρο) και κεχρίΤρίχρωμη κιόλας, αλλά μάλλον το παράκανα κάπως με τις ποσότητες.
Μαθαίνω όμως...
Τσακο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ παππουλη μου που γαμιεσαι?