baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.824
- Πόντοι
- 6.035
θα πεσεις την αναγκη μου και θα πεσει το φακελακι με τα πρασινα.έρχονται και φεύγουν τα φακελάκια από τα σκραπατζίδικα?![]()
θα πεσεις την αναγκη μου και θα πεσει το φακελακι με τα πρασινα.έρχονται και φεύγουν τα φακελάκια από τα σκραπατζίδικα?![]()
έχω δύο παλιά ψυγεία, μια παλιά κεραία και έναν παλιό θερμοσίφωνα.θα πεσεις την αναγκη μου και θα πεσει το φακελακι με τα πρασινα.
θα σε χρειαστω καποια στιγμη και αν δεν μου κανεις καλη τιμη και καλη δουλεια θα γαμηθειςθα πεσεις την αναγκη μου και θα πεσει το φακελακι με τα πρασινα.
Έβαλες μπρος τα μεγάλα μέσα?το χρημα ρεει,απλα ειναι μαυρο και θελει πλυσιμο.![]()
τις καλύτερες τιμές κάνει ο φίλος βάρος και μεταφορικά δωρεάνθα σε χρειαστω καποια στιγμη και αν δεν μου κανεις καλη τιμη και καλη δουλεια θα γαμηθεις![]()
σου εχω λυση για καθε σου προβλημα.έχω δύο παλιά ψυγεία, μια παλιά κεραία και έναν παλιό θερμοσίφωνα.
έρχεσαι να τα πάρεις?![]()
εγγυηση μας το ονομα μας.θα σε χρειαστω καποια στιγμη και αν δεν μου κανεις καλη τιμη και καλη δουλεια θα γαμηθεις![]()
σημερα χτιζουμε αυριο το γκρεμιζετε.
Ο αβαταρης σου ηθελε 4 τετοια για δεκατιανο οταν ηρθε στον γαυρο
που σαι χακερ για πες τι παιζει με ις πλατφορμεςθα σε χρειαστω καποια στιγμη και αν δεν μου κανεις καλη τιμη και καλη δουλεια θα γαμηθεις![]()
τις εχω ολες εκτος αμαζον και hbo...που σαι χακερ για πες τι παιζει με ις πλατφορμες
νετφλιξ
αμειζον'ντισνευ παλς
ειτζμπιο
για κανε μας αναλυση να βγαλουμε τον χειμωνα.
Κανόνισε να πάρεις χρήματα στον μισθωτό μαύρο φίδι που σε έφαγεπου σαι χακερ για πες τι παιζει με ις πλατφορμες
νετφλιξ
αμειζον'ντισνευ παλς
ειτζμπιο
για κανε μας αναλυση να βγαλουμε τον χειμωνα.
ακουω κοστος συνδρομης και τι αξιζει να βλεπεις.τις εχω ολες εκτος αμαζον και hbo...
νετφλιξ αξιζει με τα μπουνια,οτε και νοβα για τα αθλητικα,ντισνευ ακομα φτωχο περιεχομενο...
νετφλιξ μην κανεις καμμια μαλακια αν θες να βαλεις να πληρωσεις το πολυ φθηνο πακετο η αναλυση ειναι του κωλου
Νεφλιξ αν πάρεις τον κωδικό από κάποιον τον βάζεις και εσύ χωρίς να πληρώσεις , και βλέπεις αλλά γενικά το νεφλιξ είναι μαλάκιατις εχω ολες εκτος αμαζον και hbo...
νετφλιξ αξιζει με τα μπουνια,οτε και νοβα για τα αθλητικα,ντισνευ ακομα φτωχο περιεχομενο...
νετφλιξ μην κανεις καμμια μαλακια αν θες να βαλεις να πληρωσεις το πολυ φθηνο πακετο η αναλυση ειναι του κωλου
8,99 ντισνευ,11,99 νετφλιξ,...δεν υπαρχει μοιρασμα κωδικου μονο σε αλλες συσκευες αλλα με την ιδια ip..ακουω κοστος συνδρομης και τι αξιζει να βλεπεις.
νετφλιξ τι παιζει με το μοιρασμα κωδικου?
ντισνευ παιζει τπτ?
το μαραφετι που ειχες βαλει και εβλεπες αγωνες τι εγινε?
ναι για το κοντι ρωτησα.8,99 ντισνευ,11,99 νετφλιξ,...δεν υπαρχει μοιρασμα κωδικου μονο σε αλλες συσκευες αλλα με την ιδια ip..
ντισνευ στανταρ θα βρεις πραγματα να δεις...σε αφηνει μοιρασμα κωδικου μεχρι στιγμης
το kodi Λες...
αφου τα εβαλα ολα ρε δεν το χρησιμοποιω πλεον..
δεν γινεται λεμε ρε παπαρα πλεον τι δεν καταλαβαινειςναι για το κοντι ρωτησα.
δεν θα μας μοιρασεις κωδικο νετφλιξ δλδ?![]()
ντίσνευ λέει τίποτα?τις εχω ολες εκτος αμαζον και hbo...