Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.955
- Πόντοι
- 3.656
Tραγο αμα φυγεις θα μου γραψεις το νημα?Δίκιο έχει η κοπέλα! Που να βρει Πρίγκιπα εδώ; Όλοι "πριγκίπισσες" είναι!
Tραγο αμα φυγεις θα μου γραψεις το νημα?Δίκιο έχει η κοπέλα! Που να βρει Πρίγκιπα εδώ; Όλοι "πριγκίπισσες" είναι!
Tραγο αμα φυγεις θα μου γραψεις το νημα?
κ. The Saint,
σας απευθύνω Δημοσίαν Πρόσκλησιν όπως επιστρέψετε εκεί όπου πραγματικώς ανήκετε και δηλαδή εις τον οίκον σας [σπίτι σας]. Γνωρίζετε βεβαίως ποία είναι η οικία σας.
Απηλλαγμένοι των λαθών του παρελθόντος, φρονώ ότι δυνάμεθα να συνυπάρξωμεν.
Θα ήμουν ευτυχής εάν αποδεχθείτε την ΔΗΜΟΣΙΑΝ τούτην ΠΑΡΑΚΛΗΣΙΝ μου ομού μετά της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ μου περί των σφαλμάτων εις το παρελθόν.
Σας ευχαριστώ θερμώς διά την ειλικρινήν απάντησίν σας!Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την πρόσκληση σας, και σας βεβαιώ πως εκτιμώ βαθύτατα το περιεχόμενο της ανάρτησης σας.
Λάθη έγιναν εκατέρωθεν, και ως εκ τούτου οφείλω να παρακαλέσω κι εγώ για τη δική σας συγγνώμη.
Δυστυχώς διάφορες υποχρεώσεις, ποταπού εγκόσμιου χαρακτήρα με κρατούν (προσωρινά εύχομαι) απασχολημένο, με αποτέλεσμα να μην δύναμαι να παρακολουθώ τα τεκταινόμενα και να γράφω με σταθερή συχνότητα. Να είστε σίγουρος όμως ότι θα φροντίσω να επισκέπτομαι τον "οίκο μου" πιο συχνά.
Βρε αντε γαμησουΠρωινό μαγκαζίνο το καταντήσατε εδώ μέσα ρεμάλια.
Μόνο η Κατεβίνα η Καινούβιου λείπει.
Βρε αντε γαμησου
Τι θα τσιμπήσεις?Θα πάω από Δευτέρα. Μέχρι τότε δεν προλαβαίνω.
Φακές με ρέγγα.Τι θα τσιμπήσεις?
Eσυ τσιμπα τοπολαΤι θα τσιμπήσεις?
Eσυ τσιμπα τοπολα
Τι είναι το μπαστούνι πάριζα?Αδύνατο `ναι να γενεί χοίρου μαλλί μετάξι και του χωριάτη το παιδί να ‘χει αρχοντιά και τάξη
Μην μπλεκεις με αυτα...ειναι του σαταναΤι είναι το μπαστούνι πάριζα?
Το ίδιο και η μουσική που ακούω...Μην μπλεκεις με αυτα...ειναι του σατανα
Παστουρμάς.Τι είναι το μπαστούνι πάριζα?
Ολα τα λεφτα θα ηταν μαδομουνι Αγιου-Μπλιζ.κ. The Saint,
σας απευθύνω Δημοσίαν Πρόσκλησιν όπως επιστρέψετε εκεί όπου πραγματικώς ανήκετε και δηλαδή εις τον οίκον σας [σπίτι σας]. Γνωρίζετε βεβαίως ποία είναι η οικία σας.
Απηλλαγμένοι των λαθών του παρελθόντος, φρονώ ότι δυνάμεθα να συνυπάρξωμεν.
Θα ήμουν ευτυχής εάν αποδεχθείτε την ΔΗΜΟΣΙΑΝ τούτην ΠΑΡΑΚΛΗΣΙΝ μου ομού μετά της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ μου περί των σφαλμάτων εις το παρελθόν.