baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.763
- Πόντοι
- 6.035
τι επαθες τυπε?δεν ειχε περασει απο το μυαλο σου οτι κανει οτι θελει τον χαζογερακαρη.
τι επαθες τυπε?δεν ειχε περασει απο το μυαλο σου οτι κανει οτι θελει τον χαζογερακαρη.
Αμφιβάλλω αν το έχει κάνει αυτήτι επαθες τυπε?δεν ειχε περασει απο το μυαλο σου οτι κανει οτι θελει τον χαζογερακαρη.
χωρις να εχω δει τη σειρα παρα μονο το μισο σημερινο και ενα ολοκληρο νομιζω το 3ο τα εχει μαγειρεψει η τσιμπουκλου για να βγαλει τους μπραιτανους απο τη μεση για να γινει καπετανισσα στη θεση τους,αλλα δεν τους εκατσε.Αμφιβάλλω αν το έχει κάνει αυτή
Μάνα που δεν ρίχνει κλάμα στην κηδεία του παιδιού της,είναι ύποπτοχωρις να εχω δει τη σειρα παρα μονο το μισο σημερινο και ενα ολοκληρο νομιζω το 3ο τα εχει μαγειρεψει η τσιμπουκλου για να βγαλει τους μπραιτανους απο τη μεση για να γινει καπετανισσα στη θεση τους,αλλα δεν τους εκατσε.
παιζει επισης να εχει καποια σχεση απο παλια με τους λασκαραιους απο οταν ηταν παιδι και να εχει μισος γι'αυτους.
2/10/23
εμπαινες πανουργα γερακινα?Μάνα που δεν ρίχνει κλάμα στην κηδεία του παιδιού της,είναι ύποπτο
Ναιεμπαινες πανουργα γερακινα?
λασκαρινα?
Έτσι όπως έχει γίνει η Λέχου πλέον,όχιλασκαρινα?
υπαρχει και δευτερη.Έτσι όπως έχει γίνει η Λέχου πλέον,όχι
Κάπου την είχα δει σε μια παλαιότερη σειρά με τον Παπαδόπουλο που έκανε την Γαλλίδα γκόμενά του και ήταν τρομερό κομμάτι.υπαρχει και δευτερη.
που θα βρω να δω τα επεισοδια?μη μου πεις στο + δεν πλερωνω.Κάπου την είχα δει σε μια παλαιότερη σειρά με τον Παπαδόπουλο που έκανε την Γαλλίδα γκόμενά του και ήταν τρομερό κομμάτι.
Καλή
Όλα μαζεμένα δεν παίζει αν εννοείς αυτόπου θα βρω να δω τα επεισοδια?μη μου πεις στο + δεν πλερωνω.
ναι ρε μπαγλαμα αυτα που εχουν παιχτει λεω αλλα να τα δω φρι.Όλα μαζεμένα δεν παίζει αν εννοείς αυτό
Στο web tv στο site tου αντ1 θα βρεις αυτά που έχουν παιχτεί μέχρι στιγμής
Αυτό σου λέω ρε,εκεί είναι μαζεμέναναι ρε μπαγλαμα αυτα που εχουν παιχτει λεω αλλα να τα δω φρι.
ωραια θα κατσω να ενημερωθω και αφου συγκεντρωσω στοιχεια θα σου δωσω τον ενοχο μεσα στο ΣΚ.
Τοπ μούναρος της σειράς είναι μια μελαχρινή υπηρέτρια που έχουν οι Λασκαραίοιωραια θα κατσω να ενημερωθω και αφου συγκεντρωσω στοιχεια θα σου δωσω τον ενοχο μεσα στο ΣΚ.
αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το εχει κανει η τσιμπουκλου και ισως να το γνωριζει και γερακαρης.
τι παρλιακο ειναι ο γιος με τα βαμμενα ματια και την μαγκια που ξεχειλιζει.
Καλημέρα καλέ μου φίλε μη βριζεις σήμερα του ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ.Ρε μαλακες για τη Φαρμα στο σταρ μιλατε?
Παππουλη καλησπερα....
μια επισημανση....τωρα με τον Κασσελακη απελευθερωθηκαν πολλοι ΚΡΥΦΟΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ εδω στο σαι μας
Να χαιρομαστε τον Σακη τανιμανιδη καλε μου φιλε.Καλημέρα καλέ μου φίλε μη βριζεις σήμερα του ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ.