baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.763
- Πόντοι
- 6.035
ο αθηναιος σκαει φακελακι να του κανουν χωρις μεθη.Πήγε ο φίλος βάρος για κολονοσκόπηση και του ζήτησε φακελάκι μέλος του μπου??
ο αθηναιος σκαει φακελακι να του κανουν χωρις μεθη.Πήγε ο φίλος βάρος για κολονοσκόπηση και του ζήτησε φακελάκι μέλος του μπου??
Έχω χάσει επεισόδια τόσες μέρεςο αθηναιος σκαει φακελακι να του κανουν χωρις μεθη.
Προβλέπω η φιλενάδα να του κάνει με ασβεστη λεύκανση κωλοτρυπιδας σε λίγο
διαβασες μεθη και κοπιασες.Προβλέπω η φιλενάδα να του κάνει με ασβεστη λεύκανση κωλοτρυπιδας σε λίγο
Νόμιζα θ α παίζουν τίποτα ρακεςδιαβασες μεθη και κοπιασες.
ΧονδρόΠροβλέπω η φιλενάδα να του κάνει με ασβεστη λεύκανση κωλοτρυπιδας σε λίγο
πινεις τα παντα σαν την ανναγουλα.Νόμιζα θ α παίζουν τίποτα ρακες
Τι εινσι αυτή τυπε καμία ανεξάρτητη?πινεις τα παντα σαν την ανναγουλα.
Τι εινσι αυτή τυπε καμία ανεξάρτητη?
Και πως γίνεται μετά η εξέταση?Mην σκεφτεί κανένας να κάνει κολονοσκόπηση, την έχω κάνει μια φορά και πέρασα τα πάνδεινα το προηγούμενο 24ώρο μέσα στην τουαλέτα με την μαλακία το καθάρσιο που σου δίνουνε πριν την εξέταση για να καθαρίσει το έντερο.
Σαν εξέταση δεν καταλαβαίνεις τίποτα σου βάζουν την μάσκα με το αναισθητικό σου πατάνε και μια ένεση στην πεταλούδα που σου βάζουνε στο χέρι και δεν προλαβαίνεις να μετρήσεις έως το τρία.
Μέχρι τον αγκώνα,ετοιμάσου.Και πως γίνεται μετά η εξέταση?
Σου βάζει όλο το χέρι(με γάντι)στον πάτο?
Γιατί δεν το λένε εξαρχής φίστινγκ να τελειώνουμε?Μέχρι τον αγκώνα,ετοιμάσου.
Τι εννοεις τυπε να έχουν λιγοστεψει τα δάχτυλα ?Και πως γίνεται μετά η εξέταση?
Πιστεύω σε 5 χρόνια που θα την κάνω να υπάρχει άλλος τρόπος.
Ξέρω εγώ,με καμμιά μικροκάμερα και έτσι φάση.Τι εννοεις τυπε να έχουν λιγοστεψει τα δάχτυλα ?
Χαλάρωσε ρε μλκ,παλιά έβαζαν δάχτυλοΓιατί δεν το λένε εξαρχής φίστινγκ να τελειώνουμε?
Δεν το κάνω.
Τυπε λες να την κάνουν σε 5 χρόνια υδραυλικοί την εξέταση?Ξέρω εγώ,με καμμιά μικροκάμερα και έτσι φάση.
Α,οκ.Χαλάρωσε ρε μλκ,παλιά έβαζαν δάχτυλο
Τωρα πλέον με micro κάμερα γίνεται
Τυπε το ξέρεις το ανέκδοτο με τον προστάτη που βάζει ο γιατρός δάχτυλο στον πουστη τον εξετάζει κσι του λέει μια χαρά είσαι και λέει ο πουστης γιατρέ δεν βάζεις δύο δάχτυλα μεσα ? Γιατί τον ρωτάει ο γιατρός και λέει ο πουστης έτσι για να πάρω και μια δεύτερη γνώμηΧαλάρωσε ρε μλκ,παλιά έβαζαν δάχτυλο
Τώρα πλέον με micro κάμερα γίνεται
Eλα και συ τώρα άκου χέρι!!Και πως γίνεται μετά η εξέταση?
Πιστεύω σε 5 χρόνια που θα την κάνω να υπάρχει άλλος τρόπος.