ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.192
- Πόντοι
- 5.006
Τι τσιμπησες τραγοπαπα?Περίπου.
Τι τσιμπησες τραγοπαπα?Περίπου.
Αυτός ο τραγοπαπας φταιει που σας εχ ι αφήσει τα λουρια λασκα. Δεν φταίει κανείς άλλος.Μα δεν το βλεπεις το αρχιδι που του μιλαω με το σεις και με το σας και εχει μονιμα το βρισιδι ετοιμο....ο παλιοκαριολης !!!
ας πάει να γαμηθει ο μπινεςΑυτός ο τραγοπαπας φταιει που σας εχ ι αφήσει τα λουρια λασκα. Δεν φταίει κανείς άλλος.
Βλέπω τώρα την MAN C με τον Ερυθρό Αστέρα. Σαν τη μύγα μέσα στο γάλα είναι ο κιτρινιαρης. Τρέχει σαν το σκυλι, κόβει, βγαζει ασίστ και κανένας δεν μπορεί να τον ακολουθήσει από τους ερυθρόλευκους
Τα υπόλοιπα λεφτά που είναι να πάρουμε να μας φέρει και ας πάει να γαμηθειας πάει να γαμηθει ο μπινες
Εγώ τυπε είδα ενα τσιχλοπωλητη να γελάει με σαρδόνιο χαμόγελο όταν με είδε να αρπάζω την κλήση από το παρμπρίζ που μου είχε αφήσει η τροχαια που αυτός φώναξε βέβαια δεν ξέρει ότι αύριο κλήση δεν θα υπάρχει παρά μόνο η κωλοτρυπιδα του η ροζουλι που θα φροντίσω να γίνει τριαντάφυλλο πάραυταΑυτός ο τραγοπαπας φταιει που σας εχ ι αφήσει τα λουρια λασκα. Δεν φταίει κανείς άλλος.
Βλέπω τώρα την MAN C με τον Ερυθρό Αστέρα. Σαν τη μύγα μέσα στο γάλα είναι ο κιτρινιαρης. Τρέχει σαν το σκυλι, κόβει, βγαζει ασίστ και κανένας δεν μπορεί να τον ακολουθήσει από τους ερυθρόλευκους
Αυγά καγιανά, λίγο σύγκλινο, δύο μικρά κομμάτια γραβιέρα, και φρούτα.Τι τσιμπησες τραγοπαπα?
Μας γάμησες. Καγιανας. Αυτό είναι φαι.Αυγά καγιανά, λίγο σύγκλινο, δύο μικρά κομμάτια γραβιέρα, και φρούτα.
ό,τι γαμήσουμε για κανένα μήνα ακόμη ,μετά τέλος η τουριστική περίοδος
Όταν λες μικρά μισο κιλο το καθένα?Αυγά καγιανά, λίγο σύγκλινο, δύο μικρά κομμάτια γραβιέρα, και φρούτα.
Ηρεμα μαν μη βριζεις σε παρακαλώό,τι γαμήσουμε για κανένα μήνα ακόμη ,μετά τέλος η τουριστική περίοδος
Θα κλάνει ο γέρος στην Αθήνα και θα κάνει αναζωπύρωση στη ΔαδιαΜας γάμησες. Καγιανας. Αυτό είναι φαι.
στο ιδιο μπαρ τα πινετε με τον διοικητη της τροχαιας?Εγώ τυπε είδα ενα τσιχλοπωλητη να γελάει με σαρδόνιο χαμόγελο όταν με είδε να αρπάζω την κλήση από το παρμπρίζ που μου είχε αφήσει η τροχαια που αυτός φώναξε βέβαια δεν ξέρει ότι αύριο κλήση δεν θα υπάρχει παρά μόνο η κωλοτρυπιδα του η ροζουλι που θα φροντίσω να γίνει τριαντάφυλλο πάραυτα
στο ιδιο μπαρ τα πινετε με τον διοικητη της τροχαιας?
Τυπε σιγά μην έχω άκρη τροχό μπάτσους δεν ασχολούμαι με τη μαρίδαστο ιδιο μπαρ τα πινετε με τον διοικητη της τροχαιας?
ελα μωρη αρρωστια με τα κονε σου,τον πρωθυπουργο θα παρεις.Τυπε σιγά μην έχω άκρη τροχό μπάτσους δεν ασχολούμαι με τη μαρίδα
Τον κασσελακη είχαμε κάνει μαζί πορεία στο γκεη πραιντελα μωρη αρρωστια με τα κονε σου,τον πρωθυπουργο θα παρεις.
τρωγατε ρυζογαλο?Τον κασσελακη είχαμε κάνει μαζί πορεία στο γκεη πραιντ
Κανελλιομενο δεν φαινότανε ούτε η πέτσατρωγατε ρυζογαλο?