baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.720
- Πόντοι
- 6.035
βαρεμαρα κουραση ρουτινα.γαμιεστε.δεν κοιμαμαι εγω δουλευω σερι
βαρεμαρα κουραση ρουτινα.γαμιεστε.δεν κοιμαμαι εγω δουλευω σερι
Η κατάσταση θέλει ραχάτι για αναπλήρωση ενέργειαςουτε 70 κιλα δεν ειμαι τι να μεινω εμεινα...
ατιμο μουνι τρως τα καλυτερα παιδια
Πήγες καραφλα?βαρεμαρα κουραση ρουτινα.γαμιεστε.
Να ζηλεύετε εσείς οι πιπινολατρες...Καριολη @argyrotoxos το κρατουσες κρυφο!!!!
Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Θέλω να έχω έναν σύντροφο, θέλω να είμαι ερωτευμένη και είμαι»
«Δεν σκέφτομαι τον θάνατο, αλλά ούτε τον φοβάμαι» δήλωσε η ηθοποιόςwww.protothema.gr
ποτε ερχεσαι ρε μουνοπανο...3 μηνες διακοπαρεις γαμημενεΕδώ ταλαιπωρίες.....
Ζήλεψα άβαταρ Άγιου....
εχει γαμηθει με τον καραφλα τον γιατρο της αιμοροιδας.Πήγες καραφλα?
2 ρε συ...ποτε ερχεσαι ρε μουνοπανο...3 μηνες διακοπαρεις γαμημενε
Πρόσεξε μην χτυπάς γκόμενες που ζυγίζουν πιο πολύ από εσένα,θα πέφτει γέλιο στον δρόμο...ουτε 70 κιλα δεν ειμαι τι να μεινω εμεινα...
ατιμο μουνι τρως τα καλυτερα παιδια
Με φέτα και ψωμί και προιόν γιαννιώτικοΜε φέτα?
δεν τολμαω να ξενοκοιταξωΠρόσεξε μην χτυπάς γκόμενες που ζυγίζουν πιο πολύ από εσένα,θα πέφτει γέλιο στον δρόμο...
Γαμιολα2 ρε συ...
Σύντομα....
Ναι το πουστη,καλά πήγαινε φινοεχει γαμηθει με τον καραφλα τον γιατρο της αιμοροιδας.
στην κατηφορα των Ανω Πετραλωνων υπαρχει ακομα μια κρητικη ταβερνα;μηπως ξερεις;Με φέτα και ψωμί και προιόν γιαννιώτικο
Δεν την ξέρω, δυστυχώςστην κατηφορα των Ανω Πετραλωνων υπαρχει ακομα μια κρητικη ταβερνα;μηπως ξερεις;
βρε μαλακα δουλευουμε 16ωρα τι κωλοβαρεμα γραφειςμια μερα ειμαι απο τις 6 στο σπιτι και βαρεθηκα ρε μπινεδες,πως την παλευετε ολη μερα κωλοβαρεμα.
θα σου στειλω τον αγγελο να σου φερει ντοματες και ελιες για κολατσιο.βρε μαλακα δουλευουμε 16ωρα τι κωλοβαρεμα γραφεις
Παππουλη τι κανεις;πως παει καθετηρας,ρυζογαλα,χαμεμηλα κλπ;Με ακολουθεί κάποιος Σισσυμάνος.