ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.157
- Πόντοι
- 5.006
Ναι αντε για ξεκουρασηΔεν τρωω πρωινο. Παω για υπνο σε λιγο.
Ναι αντε για ξεκουρασηΔεν τρωω πρωινο. Παω για υπνο σε λιγο.
Καλημέρα καλέ μου φιλεΕδω ειστε ρε μουνοπανα?
Ρε αντε γαμησου πρωι πρωιΚαλημέρα καλέ μου φιλε
Μπορει να μη γαμησες αλλα σου ερχεται πεσκεσι απο αλβανια τσιπουρακι
κατι ειναι κι αυτοΜπορει να μη γαμησες αλλα σου ερχεται πεσκεσι απο αλβανια τσιπουρακι
Γιατί βρίζεις ρε μουνοσκυλοΡε αντε γαμησου πρωι πρωι
Γιατι ξεκινανε τα σχολεια σημερα ρε καριολη.Να παει καλα η χρονια ρε γαμημενε!!!Γιατί βρίζεις ρε μουνοσκυλο
πιες οτι πιεις και με το υπολοιπο κανε καμια εντριβη να σου περασουν τα αρθριτικακατι ειναι κι αυτο
Ουτε μιση ωρα δεν εμεινε το νημα λεμε!
Σιγή ασύρματουοσοι ειστε λεφταδες να σηκωσετε το χερι.
@athinaios44 σε σενα μιλαει.οσοι ειστε λεφταδες να σηκωσετε το χερι.
ολο μελι μελι αλλα τηγανιτα τιποτα.Σιγή ασύρματου
Όλο μέλι λάδι και τηγανιτα τίποταολο μελι μελι αλλα τηγανιτα τιποτα.
θα σου ελεγα πραγματικο γεγονος με τσιγγανο εξω απο το καραβι που μου πασαρε γυαλια ρολογια κοσμηματα κλπ ο οποιος στο τελος με απειλησε επειδη δεν ψωνιζα αλλα ασε μην ειναι κανενα μελος εδω μεσα.@athinaios44 σε σενα μιλαει.
Καποιον μου θυμιζει. Θα ηθελες να το συζητησουμε;θα σου ελεγα πραγματικο γεγονος με τσιγγανο εξω απο το καραβι που μου πασαρε γυαλια ρολογια κοσμηματα κλπ ο οποιος στο τελος με απειλησε επειδη δεν ψωνιζα αλλα ασε μην ειναι κανενα μελος εδω μεσα.
εσυ πρεπει να εισαι απο τους λιγους που πας σε εξεζημενα φαγαδικα εχεις ταξιδεψει σε ολα τα μερη της γης εχεις νικ βαρβατη σειρα κορυφαιας εταιριας αυτοκινητων και παρολα αυτα πινεις αλβανικο τσιπουρο και σου τρεχουν τα σαλια για σουβλακι απο το φινο.Όλο μέλι λάδι και τηγανιτα τίποτα