Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.042
- Πόντοι
- 10.411
σορρυ τεταρτη θα ειμαι αθηνα.
σορρυ τεταρτη θα ειμαι αθηνα.
Ετοιμασε κατι γιορτινο για μπραμπ σε περιπτωση που καταφερει να μαρκαλεψει αποψε
Να βάλω πυροτεχνήματα?Ετοιμασε κατι γιορτινο για μπραμπ σε περιπτωση που καταφερει να μαρκαλεψει αποψε
stand by να εισαι...ειναι κρισιμο βραδυΝα βάλω πυροτεχνήματα?
Θα φύγω σε λίγοstand by να εισαι...ειναι κρισιμο βραδυ
Καλησπέρακαλησπερα
διαβασα ο Μπραμπουκος θελει να τον βρεξει...Καλησπέρα
Στο στενό μαρκάρισμα βρίσκεται ακόμα,περιμένουμε το τάκλινδιαβασα ο Μπραμπουκος θελει να τον βρεξει...
παλι σε κατρουτσο θα απολυμανει μπουτσα
μεχρι να κανει τακλιν αυτοςθα περασουν 2 ημιχρονα,2 παρατασεις και μπεναλτιςΣτο στενό μαρκάρισμα βρίσκεται ακόμα,περιμένουμε το τάκλιν
Παλευει με μεγαθηριο...Μαντσεστερ Σιτυ στα περσινα της...μεχρι να κανει τακλιν αυτοςθα περασουν 2 ημιχρονα,2 παρατασεις και μπεναλτις
καλησπερα ΚΥΡΙΕ ΜπιρλαΠαλευει με μεγαθηριο...Μαντσεστερ Σιτυ στα περσινα της...
Καλησπερα σας φιλτατεκαλησπερα ΚΥΡΙΕ Μπιρλα
μεχρι να κανει τακλιν αυτοςθα περασουν 2 ημιχρονα,2 παρατασεις και μπεναλτις
Βέβαια πάντα καταφέρνω να εκπλήσσω τον εαυτό μου με τις ικανότητες μου
παρηγορια στον αρρωστο ειναι αυτα τα λογια
Χονδρόπαρηγορια στον αρρωστο ειναι αυτα τα λογια
Της κάνει κόρτε με την Ferrari?Παλευει με μεγαθηριο
το καλο ειναι οτι εχει λεφτα,τροπους δεν ειναι φυλακοβιος απατεωνας [που του τρεχουν τα σαλια...Της κάνει κόρτε με την Ferrari?
Καλησπέρα φίλε Αθηναιο ,η απουσία σου αυτές της μέρες που δεν ήσουν online έγινε αισθήτα δυσάρεστη προς εμάςτο καλο ειναι οτι εχει λεφτα,τροπους δεν ειναι φυλακοβιος απατεωνας [που του τρεχουν τα σαλια...
εκει πονταρει για να δουμε
με συγκινησες ρε μπαγασαΚαλησπέρα φίλε Αθηναιο ,η απουσία σου αυτές της μέρες που δεν ήσουν online έγινε αισθήτα δυσάρεστη προς εμάς