brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.638
- Πόντοι
- 2.606
παρε το σκοπελιτη γεροΠω ρε πούστη μου!!!
Θα χάσω την ανταπόκριση για Διόνυσο.
παρε το σκοπελιτη γεροΠω ρε πούστη μου!!!
Θα χάσω την ανταπόκριση για Διόνυσο.
παρε το σκοπελιτη γερο
Μεταλλικό, σαν το δικό μου...Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα εγώ θα είμαι με τη γκρί διθέσια Μερσεντές αυτόν δεν ξέρω πώς θα τον γνωρίσω
παρε τοτε το εξπρες σαμιναΑργεί πολύ. Πάει μέσω Πάρνηθας.
Το έψαξα.παρε τοτε το εξπρες σαμινα
Αντε ρε τυπε ποτε θα περάσεις με το γιουγκο?Τώρα που είπες δροσιά θυμήθηκα ότι έχω ένα διαμέρισμα εκεί 120 τμ αλλά δεν θυμάμαι που ακριβώς είναι πρέπει να δω συμβόλαια
Το έδωσα τύπε πήρα κυριλέ τώρα DaciaΑντε ρε τυπε ποτε θα περάσεις με το γιουγκο?
που θα πάμε για μασα τυπε?Το έδωσα τύπε πήρα κυριλέ τώρα Dacia
Στη κοταρουπου θα πάμε για μασα τυπε?
Τι ώρα θα περάσεις?Στη κοταρου
Τι ώρα θες τύπεΤι ώρα θα περάσεις?
εχει τζερτζελο ακυρο αχαχαχα το μπερδεψα με την κοκετα αχαχαχαΣτη κοταρου
Κατά τις 9 για να δούμε και το ματς τυπε πες του να βαλει μια 65 τηλεωρασηΤι ώρα θες τύπε
Δεν έχει τηλεόραση τύπε μόνο φιλοσοφική συζήτηση κάνεις εκείΚατά τις 9 για να δούμε και το ματς τυπε πες του να βαλει μια 65 τηλεωραση
Δεν έρχομαι θα πάρω από τον άνθρωπο εδώ,πάμε άλλη φοράΔεν έχει τηλεόραση τύπε μόνο φιλοσοφική συζήτηση κάνεις εκεί
Έχει και έναν ηλίθιο σερβιτόρο στη κοταρου που όταν φέρνει τα φαγητά έρχεται κάθε πέντε λεπτά σε κοιτάει και σου λέει " Τέλειο εεε τέλειο" μια μέρα τα πείρα και του λέω φιλαράκο δεν είναι και τόσο τέλειο και παρεξηγηθεικε ο μαλακαςΔεν έρχομαι θα πάρω από τον άνθρωπο εδώ,πάμε άλλη φορά
Ε ναι μορε μερικοί είναι γαμα τα εκνευριστικοιΈχει και έναν ηλίθιο σερβιτόρο στη κοταρου που όταν φέρνει τα φαγητά έρχεται κάθε πέντε λεπτά σε κοιτάει και σου λέει " Τέλειο εεε τέλειο" μια μέρα τα πείρα και του λέω φιλαράκο δεν είναι και τόσο τέλειο και παρεξηγηθεικε ο μαλακας