Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 41.173
- Πόντοι
- 10.411
Μπαρμπαπήδουλα εσύ είσαι?Σαλιαρη κολογερε τοσο μονος εισαι ?
Μπαρμπαπήδουλα εσύ είσαι?Σαλιαρη κολογερε τοσο μονος εισαι ?
Ποσο ετων εισαι ? Ολη μερα μεσα εδω απο το πρωι . Συνταξιουχος?Πόσα χρόνια έμεινες στο ορφανοτροφείο;
Φαντάζομαι πολλά. Κανείς δεν θέλει να υιοθετήσει προβληματικό παιδί. Φυσικό να έχεις ψυχολογικά με τις μανάδες.
Δέχομαι προτάσεις. Δεν μπορώ όμως να πω το ίδιο και για το ζαβό.ρε παιδιά θα χαλάσει και ο καιρός από αύριο να το πάμε σε κλειστό χώρο καλύτερα;
Ποσο ετων εισαι ? Ολη μερα μεσα εδω απο το πρωι . Συνταξιουχος?
Για πες τωρα να βα λω κατι κολοπαιδα σαν και λογου να την πεσουν στο coffee Berry κανα βραδυ?
Ηρεμα αγορι μου...Δέχομαι προτάσεις. Δεν μπορώ όμως να πω το ίδιο και για το ζαβό.
Μέσα στη βδομάδα.Ηρεμα αγορι μου...
Ηρεμα...
Και εγω εχω νευρα που εφτασε Θεο η Unleaded 95 αλλα ετσι δεν κανω...
Χαλαρωσε μην το κανεις που ελέγε και ο Ανδρεουλης ο Ευαγγελοπουλος...
Ποτε θα κανονιστουμε για εξοδο χαοτικη με Αθηνεζο?
ua exei βγει φουντ πας?Μέσα στη βδομάδα.
Κερνάει ο @Νίπλης .ua exei βγει φουντ πας?
ua exei βγει φουντ πας?
Σιγα πειναλεε μην σκησεις κανενα καλσονΣυνταξιούχος ενεχυροδανειστής με εισοδήματα από ενοίκια.
Πάμε όμως λίγο σε εσένα...
Πότε κατάλαβες ότι έλκεσαι από άντρες;
Αυτό το μίσος και η ζήλια για τους επιτυχημένους, πότε σας εμφανίστηκε για πρώτη φορά;Σιγα πειναλεε μην σκησεις κανενα καλσον
Δεν μου ειπες για το coffee berry ,να στειλω τα κολοπαιδα να τα κανουν πουτανα κανα βραδυ?
οι συμμοριες ανηλικων που ελεγαν οι ειδησεις με 20 ευρω πλακωνουν συνομιληκους τους.srek7 τα κολόπαιδα που θα στείλεις είναι συμμαθητές σου στα αγγλικά ή εξωσχολικοί που θα τους πληρώσεις;
Πειναλεος εισαι και το ξερουν ολοι , για το coffee berry θα μου πεις ή θα τη πληρωσει κανασ αλλος?Αυτό το μίσος και η ζήλια για τους επιτυχημένους, πότε σας εμφανίστηκε για πρώτη φορά;
Πριν από τον βιασμό σας από τον θυρωρό στο ορφανοτροφείο ή μετά;