The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 40.977
- Πόντοι
- 25.467
θα παω και εγω....μια 350ρου
Εκεί είναι όλοι βίζιτες.
θα παω και εγω....μια 350ρου
Εκεί είναι όλοι βίζιτες.
Το μεροκαματο να βγαινειπειρατη λαθροτσοντοβιντεο τον ειχα τον φιλο βιρλα....το ριξε στης βιζιτες?
πειρατη λαθροτσοντοβιντεο τον ειχα τον φιλο βιρλα....το ριξε στης βιζιτες?
Παιδιά είμαι καινούργιος,δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος ,αν γράφω κάπου λάθος συγγνώμη.Γνωριζετε αν μπορεί να φάω πόρτα σε μπουρδέλο γιατί μικροδειχνω?είμαι 19 χρόνων 1.76 και έχω baby face.Μηπως να φέρω ταυτότητα καλού κακού στο μπουρδέλο που θα πάω??..Επισης να αναφέρω ότι θα πάω σε μπουρδέλο στη λαμια.Μπορει να είναι χαζή ερώτηση το ξερω
Στην επομενη νουβελα μου θα σε βαλω πουλ μποι,πεσκετεριαν με κρυφη περιουσια 1,8 δις λιρες εγγλεζικεςΤου πήρε όλους τους καλούς πελάτες ο Τσελεμπερές και το γύρισε.
Στην επομενη νουβελα μου θα σε βαλω πουλ μποι,πεσκετεριαν με κρυφη περιουσια 1,8 δις λιρες εγγλεζικες
Ναι.Θα παίξει και κουκολντ σε έπαυλη Γλυφαδιώτη μεγιστάνα με φιλιππινέζα;
Ναι.
Εχω γκεστ σταρ στην σκηνη και τον Κοκλωνη να φερνει παγωτινια
Ολες δεν ειναι??Θα είναι γκέι φρέντλυ η νουβέλα;
Ο Αθηναίος τα μαγειρεψεΚαλαμάρι ψητό, κολοκυθάκια βραστά, τυροπιτάρι και καρπούζι.
Υπέθεσα ότι θα κάνατε μια εξαίρεση.Ολες δεν ειναι??
Όχι. Ένας Σύριος.Ο Αθηναίος τα μαγειρεψε
Δε γινεται.Εχει περασμα και ενας υποψηφιος προεδρος κομματος.Αυτο απο μονο του καθιστα το αφηγημα ολιγον τι δροσεροΥπέθεσα ότι θα κάνατε μια εξαίρεση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι. Ένας Σύριος.
Και θα πέφτει και ο φίλος καταδρομέας βάρος από ένα φοίνικα, θα τ'αρπάζει και θα εξανίζεται...Ναι.
Εχω γκεστ σταρ στην σκηνη και τον Κοκλωνη να φερνει παγωτινια
Μισό να το ξεκαθαρίσουμε...Δε γινεται.Εχει περασμα και ενας υποψηφιος προεδρος κομματος.Αυτο απο μονο του καθιστα το αφηγημα ολιγον τι δροσερο
Δεν μπορω να αποκαλυψω αλλες λεπτομερειες.Μισό να το ξεκαθαρίσουμε...
Η σκηνή με το κουκολντ θα είναι αμιγώς ετεροφυλοφιλική ; Ή θα διανθιστεί με ομοφυλοφιλικά στοιχεία για να γίνει πιο υποστηρικτική στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα;
Ποιητές είναι, όχι συγγραφείς...Δεν μπορω να αποκαλυψω αλλες λεπτομερειες.
Ειναι πολλοι οι επιδοξοι συγγραφεις εδω μεσα.
εκ του προχειρουΠοιητές είναι, όχι συγγραφείς...