ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.552
- Πόντοι
- 5.006
Πες τα αδελφε με τις χαμουρεςαμα ξαναβρισετε τον αδερφο θα στειλω τον σεσκουλα να σας περασει σουβλακι ολες....
Πες τα αδελφε με τις χαμουρεςαμα ξαναβρισετε τον αδερφο θα στειλω τον σεσκουλα να σας περασει σουβλακι ολες....
Οι εξτρα πληροφοριες δεν ειναι δωρεαν.Έχετε κάποια πληροφορία την οποία μας έχετε αποκρύψει;
Καλά μπουστη θα φας γαμησι στον αριστοΟι εξτρα πληροφοριες δεν ειναι δωρεαν.
Σου κλεινω ραντεβου θανατου, μουνι, στον Αριστο. Την ημερομηνια διαλεξε την εσυ!Εσύ να δεις γαμησι που θέλεις κωλομπαρα
Εχω ηδη αποδεχτει την προκληση.Καλά μπουστη θα φας γαμησι στον αριστο
Να έχεις καμιά 200 πάνω σουΕχω ηδη αποδεχτει την προκληση.
παραπανω ....θαρθουμε και εμειςΝα έχεις καμιά 200 πάνω σου
Εγινε, μπουστη!Να έχεις καμιά 200 πάνω σου
Ελα και εσυ ρε μπουστη!παραπανω ....θαρθουμε και εμεις
Καλησπέρα ,ενδιαφερόμαστε για πάρτυ ,1f 6 m ,θα γίνει σε μονοκατοικία airbnb ανατολική Αττική ,σας παρακαλώ μην το ευτελίζεται αρκετά τράβηξα σε άλλο νήμα.οποιος πράγματι ενδιαφέρεται ας στείλει pm.οσο αφορά το κόστος που ρωτάνε όλοι,θα συμμετάσχουμε όλοι,εκτός της κοπέλας φυσικά στην ενοικίαση.ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ναρκωτικά βία και ότι άσχημο συμπεριλαμβάνεται!!!
Δεν βλεπεις οτι πας να δημιουρηγσεις μια ωραια ατμοσφαιρα με τον ΦΙΛΟ ΚΥΡΙΟ Αθηναιο και πεταγεται το αρχιδι και βριζει σα μαουνα?αμα ξαναβρισετε τον αδερφο θα στειλω τον σεσκουλα να σας περασει σουβλακι ολες....
Κοίταξε μλκ γιατί θα σε γαμησω στη τελικη μουνοπανοΔεν βλεπεις οτι πας να δημιουρηγσεις μια ωραια ατμοσφαιρα με τον ΦΙΛΟ ΚΥΡΙΟ Αθηναιο και πεταγεται το αρχιδι και βριζει σα μαουνα?
πρωτα απο ολα....Δεν βλεπεις οτι πας να δημιουρηγσεις μια ωραια ατμοσφαιρα με τον ΦΙΛΟ ΚΥΡΙΟ Αθηναιο και πεταγεται το αρχιδι και βριζει σα μαουνα?
ΜΗ ΒΡΙΖΕΙΣΚοίταξε μλκ γιατί θα σε γαμησω στη τελικη μουνοπανο
Τον παρκαρα γιατι εχω μπει σε αλλο μουντ τωρα πιο φθινοπωρινοπρωτα απο ολα....
ΤΙ ΤΟΝ ΕΚΝΑΝΕΣ ΤΟΝ ΓΥΑΛΑΚΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ?
του πουλησες οργανα? το εβγαλες στο κλαρι?Τον παρκαρα γιατι εχω μπει σε αλλο μουντ τωρα πιο φθινοπωρινο
Το απόβρασμα της κοινωνίαςτου πουλησες οργανα? το εβγαλες στο κλαρι?
ΛΕΓΕ ΚΑΘΗΚΙ
Θα τον βγάλει εκτάκτως στην παρέλαση θείο.του πουλησες οργανα? το εβγαλες στο κλαρι?
ΛΕΓΕ ΚΑΘΗΚΙ
το ειδα το παιδακι ομονοια σημερα....απλυτο και πεινασμενο. Το εχει βαλει στα φαναρια ο μπουστηςΘα τον βγάλει εκτάκτως στην παρέλαση θείο.
Ίσως βγει και για τα κάλαντα, λίγο αργότερα...
Στην επομενη νουβελα μου θα σε βαλω βασταζο σε κυριλε ξενοδοχειο στα νοτια προαστια και θα σου προσθεσω τασεις αναγεννησιακου ουμανισμουτου πουλησες οργανα? το εβγαλες στο κλαρι?
ΛΕΓΕ ΚΑΘΗΚΙ