Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.256
Πόντοι
5.006
το αυτοκίνητο μου μολις αρχιζει η Βουλιαγμενης φρενάρει τυπε δεν παει παραπανω
τυπε κυκλοφορεις μονιμως με πινακιδες ΔΟΚ ή θα σε παρει κανας λογιστης τηλεφωνο οτι χρωστας κανα 10αρικο τελη κυκλοφοριας, οπως τοτε με την βονταφον? :think:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.917
Πόντοι
12.756
εχει ομως καθαρο κουτελο, οπως μας λεει τυπε...
γυρω στα 65 και μετα απο μια ζωη σκληρη αποταμιευση, θα μπορεσει επιτελους να αγορασει εκεινο το ημιυπογειο στην κυψελη που εχει ως στοχο ζωης....
ουτε λεφτα για να τον θαψουνε δεν θα εχει , και δεν ξερω ποσα δινει και το Ταμειο του
με ενα σεντονι θα τον τυλίξουν και θα τον πετάξουν στον Ασπρόπυργο , γι αυτον θα ειναι σαν το Μοντε Καρλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τυπε κυκλοφορεις μονιμως με πινακιδες ΔΟΚ ή θα σε παρει κανας λογιστης τηλεφωνο οτι χρωστας κανα 10αρικο τελη κυκλοφοριας, οπως τοτε με την βονταφον? :think:
κανονικές τυπε , δεν παιζει ΔΟΚ, καρφωνεσαι με ΔΟΚ

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.475
Πόντοι
5.006
τυπε το εχω γραψει παλια , δεν το ξαναγραφω γιατι κυκλοφορουν και μουνοπανα εδω μεσα κατσαμπλιαδες
Ναι τώρα θυμήθηκα τυπε μου το είχες πει πιο μετά που πήγαμε και βόλτα με το νικ....

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
97.037
Πόντοι
46.423

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
εχει ομως καθαρο κουτελο, οπως μας λεει τυπε...
γυρω στα 65 και μετα απο μια ζωη σκληρη αποταμιευση, θα μπορεσει επιτελους να αγορασει εκεινο το ημιυπογειο στην κυψελη που εχει ως στοχο ζωης....

ουτε λεφτα για να τον θαψουνε δεν θα εχει , και δεν ξερω ποσα δινει και το Ταμειο του
με ενα σεντονι θα τον τυλίξουν και θα τον πετάξουν στον Ασπρόπυργο , γι αυτον θα ειναι σαν το Μοντε Καρλο

Δεν χρειάζεται τόση φασαρία.
Το ημιυπόγειο είναι τόσο μικρό που, όταν έρθει η αποφράδα η ώρα, με δύο φτυαριές χώμα γίνεται τελευταία κατοικία.
:priest::priest::priest:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ave.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
Νικοτρίβη ασχημομούρη άπλυτε ταρίφα σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου, γκέγκε; Αν θέλω πάρε δώσε με ταξιτζήδες πάω εδώ πιο κάτω που κάνουν πιάτσα σαν τις πουτάνες με κάτι μούρες σαν κλαμμένα μουνιά. Άντε γίναμε ίσα και όμοια.

8216C307-4F5B-4163-AA0E-34639DB43B2D.jpeg

Τελευταία τροποποίηση:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Νικοτρίβη ασχημομούρη άπλυτε ταρίφα σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου, γκέγκε; Αν θέλω πάρε δώσε με ταξιτζήδες πάω εδώ πιο κάτω που κάνουν πιάτσα σαν τις πουτάνες με κάτι μούρες σαν κλαμμένα μουνιά. Άντε γίναμε ίσα και όμοια.
πήγαινε να καθαρίσεις σαν άντρας στο νήμα τους και θα σκεφτούμε την υποψηφιότητα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.438
Πόντοι
12.756
ηλθον,ειδον,νιπλογαμησα,ραοξεσκισα :zfuck:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.438
Πόντοι
12.756
πολύ μου μπαίνει αυτός ο γάβρος άντε μην του πω τίποτα για τον πρόεδρο
φιλε μου Πριγκηψ ενας δυστυχισμενος δικηγορισκος ειναι..πριν γινει σωγαμπρος και ηττηθει κατα κρατος απο πεθερα-Φουρκα και κορη -Πανουκλα ειχε αλλα θεματα μυστηρια..τον ειχε λυπηθει η ψυχη μου:(

και ολα αυτα μονο με 700 ευρω μηνιατικο.... :rockon:
700 χαλαω για τα ουισκια μου ρε πεθεροπληκτε- η μαλλον κοψε ενα μηδενικο-και εισαι μεσα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
φιλε μου Πριγκηψ ενας δυστυχισμενος δικηγορισκος ειναι..πριν γινει σωγαμπρος και ηττηθει κατα κρατος απο πεθερα-Φουρκα και κορη -Πανουκλα ειχε αλλα θεματα μυστηρια..τον ειχε λυπηθει η ψυχη μου:(

700 χαλαω για τα ουισκια μου ρε πεθεροπληκτε- η μαλλον κοψε ενα μηδενικο-και εισαι μεσα
όχι ρε φίλε....να μαλακώσω αν είναι

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom