ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.334
- Πόντοι
- 5.006
ΝαιΠαλιό χαρακτήρες μαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάρε έμενα με 1500.πόσα του δινεις αδερφε ;
Για να δω για τον παλιο που ειχα εγω και ολο γκρινιαζε
ΝαιΠαλιό χαρακτήρες μαν
Πάρε έμενα με 1500.πόσα του δινεις αδερφε ;
Αμα τακιμιαζεις με λαμογια-αεριτζηδες-απατεωνες αλλαζεις συμπεριφορα....Ντροπη αδελφέ,δε το περίμενα από σένα.
Πες τα αδερφεΑμα τακιμιαζεις με λαμογια-αεριτζηδες-απατεωνες αλλαζεις συμπεριφορα....
Βρε αντε γαμησουΑφου ρε κοπανε λεει οτι την ξερει την δουλεια!!!
κανει καποια αλλη δουλεια???ολη μερα στο πηρουνι ειναι!!!
Ένα χιλιάρικο μαν αλλά είναι κοπρόσκυλο κάθε μέρα τσόντες βλέπει στο κινητόπόσα του δινεις αδερφε ;
πολλα για μεροκαματο μαν....ειδικα αν βλεπει τσοντεςΈνα χιλιάρικο μαν αλλά είναι κοπρόσκυλο κάθε μέρα τσόντες βλέπει στο κινητό
μεικτό φαντάζομαι ..Ένα χιλιάρικο μαν αλλά είναι κοπρόσκυλο κάθε μέρα τσόντες βλέπει στο κινητό
Βρε αντε γαμησουΠες τα αδερφε
Έχει απεριόρισταΈνα χιλιάρικο μαν αλλά είναι κοπρόσκυλο κάθε μέρα τσόντες βλέπει στο κινητό
ΓαμιεσαιΒρε αντε γαμησου
θα του εχει δωσει εταιρικοΈχει απεριόριστα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γαμιεσαι
1000 έκλεισε?θα του εχει δωσει εταιρικο
ειχα τυπε , δεν χρειαζομαι πια , ειναι ολα τακτοποιημενα .. γινανε και ολα ηλεκτρονικα .. ο Πιερρακακης φταίει1000 έκλεισε?
καθαρα αδερφε,κινητο,αμαξι και εξοδα παραστασεως πληρωμενα....μην πας πιο κατω1000 έκλεισε?
θα πεθανεις μεσα στην μοναξια του γουεμπ μπανκινγκειχα τυπε , δεν χρειαζομαι πια , ειναι ολα τακτοποιημενα .. γινανε και ολα ηλεκτρονικα .. ο Πιερρακακης φταίει
Ναι ο πουστηςειχα τυπε , δεν χρειαζομαι πια , ειναι ολα τακτοποιημενα .. γινανε και ολα ηλεκτρονικα .. ο Πιερρακακης φταίει
Εκεί καταλήγουν όλοι, τους δίνουμε τα μαύρα τίμια λεφτά μας και μετά ψάχνουν το εύκολο χρήμα τα μουνόπαναΕιχε τραβηξει πολλα ο δικός μου.. καλο παιδί , εγινε μετα πρεζάκι του στοιχηματος
Ναι οι μουνηδες , ολη μερα στο γραφειο να διαβαζουν εφημερίδεςΕκεί καταλήγουν όλοι, τους δίνουμε τα μαύρα τίμια λεφτά μας και μετά ψάχνουν το εύκολο χρήμα τα μουνόπανα
Να έχεις βάλει ένα κάρο λεφτά στην επιχείρηση να τρέχεις όλη μέρα με το άγχος για να παίρνει το χιλιάρικο ο καριολης και να σου λέει για τα δικαιώματα τούΝαι οι μουνηδες , ολη μερα στο γραφειο να διαβαζουν εφημερίδες
μετά ολη μερα στις δημοσιες υπηρεσιες να μιλάνε με τον κάθε τεμπελη ΔΥ
και να αναλυουν τα ματς και τις φασεις