The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Εσάς και κάτουρο από τη σκύλλα να σας στείλω, δεν θα καταλάβετε τη διαφορά.στειλε μου τεκιλα.
Εσάς και κάτουρο από τη σκύλλα να σας στείλω, δεν θα καταλάβετε τη διαφορά.στειλε μου τεκιλα.
ρε μλκ απολυμανση στα εσωτερικα σου κανεις?Σκε
Σκέτα τα πίνω τα ποτα
Τύπε σε πρότειναν να παίξεις σε μια ταινία μου αλλά τον ρόλο τον πήρε ένας Λιβανέζος, ίσως μια άλλη φορά συνεργαστούμεστειλε μου τεκιλα.
Τους πήρε τα σώβρακα. Που δεν είχαν δηλαδή, αλλά χάριν σχήματος λόγου.τι εκανε παλι ο μπιχλας?εκτος απο τα στανταρακια που δινει.
Απολυμένω τις αμαρτίες μουρε μλκ απολυμανση στα εσωτερικα σου κανεις?
εχει καλο σεναριο?Τύπε σε πρότειναν να παίξεις σε μια ταινία μου αλλά τον ρόλο τον πήρε ένας Λιβανέζος, ίσως μια άλλη φορά συνεργαστούμε
ποσα παγακια βανεις μεσα?
εχει καλο σεναριο?
αν ηταν φιλιππινα υπερετρια θα με εβαζες σε υποψιες.Αν εξαιρέσεις το φιστινγκ που τρώει από την Κινέζα υπηρέτρια, τα άλλα είναι εύκολα.
Τελειωσε ο κωτσοβολος τυπεΚαλά ρε νιμου τόσο τσιπης είσαι σε είχα για πιο λαρτζ
Πολύ δυνατό και η καλύτερη σκηνή είναι εκεί που ενώ είσαι μεγιστανας και τα έχεις χάσει όλα η Κινέζα μουναρα γυναίκα σού λέει ότι θα πουλήσει το κορμί τής για να ξεχρεωσης! Εκεί θα σε βοηθήσω και εγώ υποκριτικάεχει καλο σεναριο?
Στο σενάριο την έκανε Κινέζα για να μην καρφωθεί. Θα έβγαζε μάτια αν την άφηνε φιλιππινέζα και στην θέση του αθίγγανου δεν έβαζε λιβανέζο.αν ηταν φιλιππινα υπερετρια θα με εβαζες σε υποψιες.![]()
Τον αθιγγανο τον έβαλα γιατί έμοιαζε πολύ με ΛιβανέζοΣτο σενάριο την έκανε Κινέζα για να μην καρφωθεί. Θα έβγαζε μάτια αν την άφηνε φιλιππινέζα και στην θέση του αθίγγανου δεν έβαζε λιβανέζο.
Πολύ δυνατό και η καλύτερη σκηνή είναι εκεί που ενώ είσαι μεγιστανας και τα έχεις χάσει όλα η Κινέζα μουναρα γυναίκα σού λέει ότι θα πουλήσει το κορμί τής για να ξεχρεωσης! Εκεί θα σε βοηθήσω και εγώ υποκριτικά
Τι να πω ρε τύπε έχω βάλει αγγελία σε όλα τα σάιτ για πρωταγωνίστρια '"Ζητούνται εμφανίσιμες νέες ( χωρίς πείρα υποκριτικής) για διεθνή ταινία μεγάλης παραγωγής"για πες ;![]()
Τι να πω ρε τύπε έχω βάλει αγγελία σε όλα τα σάιτ για πρωταγωνίστρια '"Ζητούνται εμφανίσιμες νέες ( χωρίς πείρα υποκριτικής) για διεθνή ταινία μεγάλης παραγωγής"
το κρασι αυτο εχει καταργηθει απο οταν πρωτοβγηκε ο αντρεας.Άκου ρε μαλακα όνομα κρασιού μπλου οραιζον πωσ βρέθηκε αυτό το κρασί στο σπίτι δεν ξέρω θα το είχε πάρει καμία σε προσφορά 80 τα εκατό από τα λιντλ
Όλες που έχουν έρθει θετικές είναι απλά κολλάνε όταν τους λέω ότι οι πρώτες σκηνές θα γυριστούν στο εξοχικό μου στο Πόρτο Ράφτηάμα σου περισσέψει κανείς στείλε στον Μπίρλα που ψάχνει κόσμο