Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.419
- Πόντοι
- 12.756
τον ρωτας που ειναι και παταει γελακι το βλημα@athinaios44
Aquarius είσαι ή So Simple?
Σιγουρα ειναι καθαρο το ποτο , κρυσταλο
τον ρωτας που ειναι και παταει γελακι το βλημα@athinaios44
Aquarius είσαι ή So Simple?
Δεν παίρνει χαμπάρι....τον ρωτας που ειναι και παταει γελακι το βλημα
Σιγουρα ειναι καθαρο το ποτο , κρυσταλο
σε λιγο θα αρχισει να βαράει αβέρτα αναφορές , θα ξεκινησει να χανει την οραση τουΔεν παίρνει χαμπάρι....
Αυτός έχασε.....
Καλή σας ημέρα, κύριε!καλημέρα σε όλους τους ευπατρίδηδες του μπου
ti mera einai?
Έχει σε περιμένει το κορίτσι στο γνωστό καφέ να πας ,και μην ξεχάσεις να πάρεις λουλούδιατι σημασία έχει ;
ti simasia exei?ti mera einai?
χρωσταει ιστορια και εχει και το θράσος να ρωταει τι μέρα ειναιti simasia exei?
Τι λυσσας μωρε μαλακα με την ιστορια??χρωσταει ιστορια και εχει και το θράσος να ρωταει τι μέρα ειναι
ρε μουνοπανο για να μπορεις να κυκλοφορησεις στον δρομο της ηδονης με ασφαλεια μαθε οτι οι ρουμανες λενε οτι ειναι Ιταλιδες.....το γαλλακι μου ειναι αληθινο και θα κανουμε παιδιαΤι λυσσας μωρε μαλακα με την ιστορια??
Εχει αναμαζωξει μια που του ειπε μερσι μποκου και μπονζουρ και νομιζει οτι ειναι γαλλιδα (ρουμανα ειναι ολο με κατι τετοιες παει και μπλεκει) και την παει βολτες στην πειραικη για καφε και τσιπουραουζαμεζεδες...μπορει να την σοδομιζει και ελαφρως και να την αγαπησε και να θελει τα παιδια της..
Αυτο ειναι ολο....τι θες να σου γραψει???καμια νουβελα??
Την μιση ιστορια πες μας. Την αλλη μιση που αναλωνεται στα ξυδια που πινεις, αστην, για σενα το λεω για να μην παιδευεσαι στο πληκτρολογιο.λοιπον....
Ολα ξεκινησαν 21 μαιου ανημερα της γιορτης του κωννου και ελενης....Μετα απο συμβατικη υποχρεωση επισκεψης σε φιλικο ζευγαρι εορταζοντων (με παιδια) και αφου ηδη ειχα πιει 4 κουμ κουατ, σκεφτικος αλλα γεματος με την αισθητη του ερωτα που ολο και πλησιαζε κατηφορισα προς τα μπαρακια για ενα προτελευταιο ποτο.....
οριστε...ετσι τελειωνει η ιστορια..ρε μουνοπανο για να μπορεις να κυκλοφορησεις στον δρομο της ηδονης με ασφαλεια μαθε οτι οι ρουμανες λενε οτι ειναι Ιταλιδες.....το γαλλακι μου ειναι αληθινο και θα κανουμε παιδια
ρε μουνοπανο για να μπορεις να κυκλοφορησεις στον δρομο της ηδονης με ασφαλεια μαθε οτι οι ρουμανες λενε οτι ειναι Ιταλιδες.....το γαλλακι μου ειναι αληθινο και θα κανουμε παιδια
μου γαμησε τον οιστρο αυτος ο μαλακας ο γιυαλακιας ο νεγρος.....δεν λεω τιποταΤην μιση ιστορια πες μας. Την αλλη μιση που αναλωνεται στα ξυδια που πινεις, αστην, για σενα το λεω για να μην παιδευεσαι στο πληκτρολογιο.