ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.471
- Πόντοι
- 5.006
Τσακο ρε πουστη που κάθεσαι πουστη 7 ώρες γρηγορη γαμημενε,και την Άλλη φορά νερό δεν μας έδωσε μουνοσκυλοβρε ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΜΦΑΓΟ αν δουλευες οπως εγω θα ειχες καταρευσει
Τσακο ρε πουστη που κάθεσαι πουστη 7 ώρες γρηγορη γαμημενε,και την Άλλη φορά νερό δεν μας έδωσε μουνοσκυλοβρε ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΜΦΑΓΟ αν δουλευες οπως εγω θα ειχες καταρευσει
16 ωρες δουλεια ρε παπαρα καθησα ενα μισαωρο να ξαποστασω..εγω φταιω που σου εδωσα τυροπιτακια....την αλλη φορα θα τα δωσω στα [περιστερια και στις δεκαωχτουρες μουνοπανοΤσακο ρε πουστη που κάθεσαι πουστη 7 ώρες γρηγορη γαμημενε,και την Άλλη φορά νερό δεν μας έδωσε μουνοσκυλο
Ασε ρε μλκ ότι λέω λες μπουστη16 ωρες δουλεια ρε παπαρα καθησα ενα μισαωρο να ξαποστασω..εγω φταιω που σου εδωσα τυροπιτακια....την αλλη φορα θα τα δωσω στα [περιστερια και στις δεκαωχτουρες μουνοπανο
Ασε ρε μλκ ότι λέω λες μπουστη
να δώσεις πατουσάκια, δε θυμάμαι πως τα έλεγες χθες κάτι σε γαριδάκια...16 ωρες δουλεια ρε παπαρα καθησα ενα μισαωρο να ξαποστασω..εγω φταιω που σου εδωσα τυροπιτακια....την αλλη φορα θα τα δωσω στα [περιστερια και στις δεκαωχτουρες μουνοπανο
σουπερ μαρκετ αυτα μονο...να δώσεις πατουσάκια, δε θυμάμαι πως τα έλεγες χθες κάτι σε γαριδάκια...
Τι τσιμπησες μαν?να δώσεις πατουσάκια, δε θυμάμαι πως τα έλεγες χθες κάτι σε γαριδάκια...
μπιφτέκια κοτόπουλο και κάτι άλλα γύρω-γύρωΤι τσιμπησες μαν?
τωρα βλεπω ενα ντοκιμανταιρ του νετφλιξ για τα τροφιμα ..Αμερικη αλλα πιανει παγκοσμια πιστευω...μπιφτέκια κοτόπουλο και κάτι άλλα γύρω-γύρω
έχουμε καμιά καλή μετάλλαξη?τωρα βλεπω ενα ντοκιμανταιρ του νετφλιξ για τα τροφιμα ..Αμερικη αλλα πιανει παγκοσμια πιστευω...
εχω ανατριχιασει ειδικα για το κοτοπουλο
οχι απλα σαλμονελες e-coli μεχρι και στα μαρουλια,ξηροκαρπια,φυστυκοβουτυρα..έχουμε καμιά καλή μετάλλαξη?
θα γίνω γούλβεριν?
δε μου φαίνεται κάτι περίεργο...οχι απλα σαλμονελες e-coli μεχρι και στα μαρουλια,ξηροκαρπια,φυστυκοβουτυρα..
ρε συ 48 εκατομυρια αμερικανοι καθε χρονο αρρωσταινουν λογω τροφης εκει περα..
απιστευτο νουμερο..
οχι....θα το παρω και αυτο καποια στιγμηδε μου φαίνεται κάτι περίεργο...
τώρα που είπες φυστικοβούτυρο, έχεις δοκιμάσει ταχίνι με μαστίχα?
ωραίο και είδα και ακόμη μια γεύση που δεν θυμάμαι, αλλά θα είναι το επόμενο.οχι....θα το παρω και αυτο καποια στιγμη
εχω παρει με μελι,με ροδι και κρανμπερυ,με πρωτεινη,με πρεβιοτικα,με καρυδια και μελι,με μπισκοτο και σοκολαταωραίο και είδα και ακόμη μια γεύση που δεν θυμάμαι, αλλά θα είναι το επόμενο.
Κακο σκοπο εχεις αποψε.εχω παρει με μελι,με ροδι και κρανμπερυ,με πρωτεινη,με πρεβιοτικα,με καρυδια και μελι,με μπισκοτο και σοκολατα
νομίζω κρανμπερυ ήταν το άλλο τώρα που το είδα.εχω παρει με μελι,με ροδι και κρανμπερυ,με πρωτεινη,με πρεβιοτικα,με καρυδια και μελι,με μπισκοτο και σοκολατα
παρε και με σαντιγυεχω παρει με μελι,με ροδι και κρανμπερυ,με πρωτεινη,με πρεβιοτικα,με καρυδια και μελι,με μπισκοτο και σοκολατα
Με ρόδι και κρανμπερυ γαμάτοεχω παρει με μελι,με ροδι και κρανμπερυ,με πρωτεινη,με πρεβιοτικα,με καρυδια και μελι,με μπισκοτο και σοκολατα