troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.928
- Πόντοι
- 5.506
Quizz: πόσα κιλά θα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας ιστορίας του φίλου Αθηναίου...?
Quizz: πόσα κιλά θα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας ιστορίας του φίλου Αθηναίου...?
Θείο λες???
μην μιλας ετσι...θα την παντρεφτω
πεθανε....ψαχνομαι με συμβολαιογραφους...θα μου γραψει ο παππους την βιλα στην σαντορινη και εσυ ειμαι σιγουρος οτι θα εισαι γαλαντομοςΈτσι; Ξεβράκωτη; Που είναι η προίκα που σας έταξε ο ξυπόλητος ο κηδεμόνας της;
Μας είπε για ένα διαμέρισμα 350 τετραγωνικών στα Ιλίσια Πεδία, και μια εξοχική κατοικία 600 τ.μ. στην Αντίπ.
πεθανε....ψαχνομαι με συμβολαιογραφους...θα μου γραψει ο παππους την βιλα στην σαντορινη και εσυ ειμαι σιγουρος οτι θα εισαι γαλαντομος
δικια μου ειναι...του κανω πλατες στον εισαγγελεαΠοιά βίλα; Αυτή που έχει σπιτώσει τη σχιστομάτα (και στο τέλος θα την κατοχυρώσει δια χρησικτησίας;) Ή έχει και άλλη.
δικια μου ειναι...του κανω πλατες στον εισαγγελεα
ναι....Μύστη Αθηναίο,
παραλίγο να πέσεις θύμα ενός παλιού κόλπου του marketing. Όπως κάποιος που προσπαθεί να πουλήσει ένα χρέπι για λιμουζίνα ή ένα αχούρι για βίλα ,έτσι και η μπαζοχοντρή είχε συνεννοηθεί με τις φίλες της να παίρνουν τηλέφωνο με διαφορά 5 λεπτών και να την παρακαλάνε. Περίμενε να επιδράσει πάνω σου η ψυχολογία της μάζας (για να τη θέλουν όλοι, καλή θα είναι).
Αλλά ο γάταρος ο Αθηναίος δε μάσησε. Τάνες στα κρεβάτια σας!!!!
καλησπερα φιλε-μπαρεπεριμενω νεα ιστορια @athinaios44 που δινει αγριο τσιμπουκι στη χοντρη μεσα και εξω απο το τιμημενο σαξο.
καλησπερα γητευτη των γυναικων.καλησπερα φιλε-μπαρε
ενας απλος τιμιος μνηστευμενος Μισθωτος ειμαικαλησπερα γητευτη των γυναικων.
τι τον περασες ποτε δεν κρυβεται.Έφαγε την τραμπουκα Αθηναίος με χοντρή και εξαφανίστηκε
Α εδώ είσαι? Για κεγε για λέγε
με τεραστια εμπειρια.ενας απλος τιμιος μνηστευμενος Μισθωτος ειμαι
μπα εν ξερω ΣΧΕΔΟΝ τιποτα εγω....με τεραστια εμπειρια.
Θα γράψεις ιστορία ρε μουνι η να πέσω για ύπνο και έχω δουλειά πρωί πρωί?μπα εν ξερω ΣΧΕΔΟΝ τιποτα εγω....
και γω για υπνο θα παω.Θα γράψεις ιστορία ρε μουνι η να πέσω για ύπνο και έχω δουλειά πρωί πρωί?