Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
τυπαρα @alex71 μια ερωτηση να πουμε με ολο το σεβασμό, υπαρχει περιπτωση να σε λενε και μπαμπη η’ γρηγορη; :coffee:γιατι βγαζει ματι η περιγραφη των πυρφόρων της ντρηχο στο στορι
Οχι φιλε, ούτε Μπάμπη με λενε, ούτε Γρηγόρη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

ΛΟΙΠΟΝ......​

οταν ημουν 40 Μαιων(σχετικα προσφατα δηλαδη μουνοπανα),
δεχομαι αιτημα φιλιας απο νεαρα κορασιδα αν θυμαμαι καλα 24-26 ετων που ειχαμε κοινο γνωστο(ενα μαλακα τελειωμενο)..
ΔΕΝ το αποδεχομαι αμεσως και παω προφιλ...βλεπω φωτο ΜΟΝΟ προσωπο σαν σε καδρο ενα πραγμα...ωραιο προσωπο η αληθεια ειναι..
την αποδεχομαι ξεκιναει η κουβεντα...εγω επειδη ειμαι και σεβαστικο ατομο πουτσα μου το σεξουαλικο γιατι την περναγα και 15 χρονια...
μπουρου-μπουρου 3-4 μερες πεταγε κατι υπονοουμενα.μα βρεθουμε κλπ....
Της λεω γιατι ΟΛΕΣ σου οι φωτογραφιες ειναι μονο προσωπο και καμμια να φαινεται το σωμα σου;
Μου λεει δεν μου αρεσει,κοιτανε λιγουρια,εδω ετσι και εχω συνεχεια μνμ,αιτηματα φιλιας,με κυνηγανε πρωην μου κλπ οταν βρεθουμε θα σου δειξω για να καταλαβεις τι τραβαω...
Εγω θελω ενα σοβαρο αντρα να κανω ομορφη σχεση,κατασταλαγμενο κλπ...
Για να μην μακρυγορω κανονιζω να βγουμε παραλιακα....
παρκαρω τιμημενο ΣΑΞΟ,περπαταω προς το μερος του ραντεβου και ΤΙ βλεπω αγαπητοι μου συνδικτυοι;
ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑ 120 ΚΙΛΩΝ,προσωπο πιο στρογγυλο και απο μπαλα του Μουντιαλ....(επεξεργασια και φιλτρα φουλ δηλαδη στις φωτος προσωπου)...
Παθαινω κοκομπλοκο,σοκ,ταχυπαλμιες,ερχεται με φιλαει μαγουλο,μου λεει παμε να πιουμε καφεδακι...
ΤΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΩΡΗ ΣΑΠΙΑ;ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ να ισιωσω...
ΔΕΝ εφυγα αμεσως γιατι δεν προλαβα βασικα με ειδε..
καθομαστε,εγω να ανοιξει η γη να με καταπιει και ξεκινανε να βαρανε κλησεις στο κινητο της...
ναι ελα Μπαμπη οχι σου ειπα δεν θελω αλλο,ασε μας ρε Γρηγορη εισαι μαλακας,τελος παντων καμμια 10ρια τηλεφωνα απο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ρε μαλακες..
αφου περναει η ωρα και εχω πιει 2 ουισκακια σε 45 λεπτα της λεω ωρα να φυγω,μου λεει να παμε να κατσουμε στο αμαξι,της λεω οχι κλπ,καταλαβαινει οτι εχει φαει ακυρο,παθαινει εγκεφαλικο αρχιζει κατι υστερικα του στυλ ειμαι νεα,ομορφη,με θελουν τοσοι,απορριπτω μαλακες καθε μερα ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ που δεν θες κλπ...
καληνυχτω,μπαινω στο ασημι ΑΛΟΓΟ και φευγω ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ
Τον μαστερ21 μου θυμισες, που του ειχα συστησει να συναντησει ενα θηλυκο μελος του μπου. Πηγε με το αυτοκινητο, κι εκεινη τον περιμενε στο προκαθορισμενο σημειο. Ενω πλησίασε, εκοψε ταχυτητα κι εκεινη πλησιασε. Την ειδε, εβαλε δευτερα απο τριτη, σπινιαρισε κι εφυγε, και μετα με εβριζε κανενα μηνα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.262
Πόντοι
12.756
Τον μαστερ21 μου θυμισες, που του ειχα συστησει να συναντησει ενα θηλυκο μελος του μπου. Πηγε με το αυτοκινητο, κι εκεινη τον περιμενε στο προκαθορισμενο σημειο. Ενω πλησίασε, εκοψε ταχυτητα κι εκεινη πλησιασε. Την ειδε, εβαλε δευτερα απο τριτη, σπινιαρισε κι εφυγε, και μετα με εβριζε κανενα μηνα.
εγω ειμαι κυριος γενικα εκατσα δεν προλαβα να φυγω:confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΜΑΓΟΥΛΙΘΡΑ γιατι εχεις νευρα;:coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Κι εγω του ειπα οτι μαλακια εκανε που εφυγε, τον τρομαξε λεει το εντονο βαψιμο. Αν την εβαζε ομως να ξεβαφτει δεν θα ηταν ασχημο το αποτελεσμα.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.717
Πόντοι
10.411

ΛΟΙΠΟΝ......​

οταν ημουν 40 Μαιων(σχετικα προσφατα δηλαδη μουνοπανα),
δεχομαι αιτημα φιλιας απο νεαρα κορασιδα αν θυμαμαι καλα 24-26 ετων που ειχαμε κοινο γνωστο(ενα μαλακα τελειωμενο)..
ΔΕΝ το αποδεχομαι αμεσως και παω προφιλ...βλεπω φωτο ΜΟΝΟ προσωπο σαν σε καδρο ενα πραγμα...ωραιο προσωπο η αληθεια ειναι..
την αποδεχομαι ξεκιναει η κουβεντα...εγω επειδη ειμαι και σεβαστικο ατομο πουτσα μου το σεξουαλικο γιατι την περναγα και 15 χρονια...
μπουρου-μπουρου 3-4 μερες πεταγε κατι υπονοουμενα.μα βρεθουμε κλπ....
Της λεω γιατι ΟΛΕΣ σου οι φωτογραφιες ειναι μονο προσωπο και καμμια να φαινεται το σωμα σου;
Μου λεει δεν μου αρεσει,κοιτανε λιγουρια,εδω ετσι και εχω συνεχεια μνμ,αιτηματα φιλιας,με κυνηγανε πρωην μου κλπ οταν βρεθουμε θα σου δειξω για να καταλαβεις τι τραβαω...
Εγω θελω ενα σοβαρο αντρα να κανω ομορφη σχεση,κατασταλαγμενο κλπ...
Για να μην μακρυγορω κανονιζω να βγουμε παραλιακα....
παρκαρω τιμημενο ΣΑΞΟ,περπαταω προς το μερος του ραντεβου και ΤΙ βλεπω αγαπητοι μου συνδικτυοι;
ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑ 120 ΚΙΛΩΝ,προσωπο πιο στρογγυλο και απο μπαλα του Μουντιαλ....(επεξεργασια και φιλτρα φουλ δηλαδη στις φωτος προσωπου)...
Παθαινω κοκομπλοκο,σοκ,ταχυπαλμιες,ερχεται με φιλαει μαγουλο,μου λεει παμε να πιουμε καφεδακι...
ΤΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΩΡΗ ΣΑΠΙΑ;ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ να ισιωσω...
ΔΕΝ εφυγα αμεσως γιατι δεν προλαβα βασικα με ειδε..
καθομαστε,εγω να ανοιξει η γη να με καταπιει και ξεκινανε να βαρανε κλησεις στο κινητο της...
ναι ελα Μπαμπη οχι σου ειπα δεν θελω αλλο,ασε μας ρε Γρηγορη εισαι μαλακας,τελος παντων καμμια 10ρια τηλεφωνα απο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ρε μαλακες..
αφου περναει η ωρα και εχω πιει 2 ουισκακια σε 45 λεπτα της λεω ωρα να φυγω,μου λεει να παμε να κατσουμε στο αμαξι,της λεω οχι κλπ,καταλαβαινει οτι εχει φαει ακυρο,παθαινει εγκεφαλικο αρχιζει κατι υστερικα του στυλ ειμαι νεα,ομορφη,με θελουν τοσοι,απορριπτω μαλακες καθε μερα ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ που δεν θες κλπ...
καληνυχτω,μπαινω στο ασημι ΑΛΟΓΟ και φευγω ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ
Λίγο ακόμα και θα σε βίαζε μέσα στο ασημένιο άλογο :confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.262
Πόντοι
12.756
Ποιός είναι ο μαγουλίθρας?

:think:
ο Χαρτοπολεμος ρε....απλα του εχω βγαλει ΠΟΛΛΑ ονοματα και καθε τοσο τα διανθιζω ...ενταξει εδω φιρμα τον εκανα με τον Χαρτοπολεμο αλλα του εχω βγαλει πολλα ονοματα...περιπου οσες ακαλυπτες σπρωχνει σε μια μερα ειναι τα ονοματα που του εχω δωσει:coffee:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
Λίγο ακόμα και θα σε βίαζε μέσα στο ασημένιο άλογο :confused:
Fat GIF

ο Χαρτοπολεμος ρε....απλα του εχω βγαλει ΠΟΛΛΑ ονοματα και καθε τοσο τα διανθιζω ...ενταξει εδω φιρμα τον εκανα με τον Χαρτοπολεμο αλλα του εχω βγαλει πολλα ονοματα...περιπου οσες ακαλυπτες σπρωχνει σε μια μερα ειναι τα ονοματα που του εχω δωσει:coffee:
Δεν είναι χοντρός ρε μαλάκα.
Εγγυημένα στο λέω.

:hi:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.262
Πόντοι
12.756

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.433
Πόντοι
12.756
την ειδε γκομενος ο γερομπεμπεκος και μου πηγε να κανει και ραντεβου
ενω στην αρχη εκανε και τον δυσκολο , μεγαλη διαφορα ηλικιας και αρχιδια καπαμα
του την επεφταν 67αρες με καροτσι της λαικής , ειδε μια μικροτερη και εφυγε φωτοβολιδα για ποτο

ΚΑΤΑΝΤΙΑ .....

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.190
Πόντοι
2.306

ΜΑΓΟΥΛΙΘΡΑ γιατι εχεις νευρα;:coffee:
καλα εκανες κι εμεινες, αν την κοπαναγες θα σου εκανε stalk η χοντρη, θα σε βαζε να της παιρνεις τυροπιττα καθε πρωϊ….

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.863
Πόντοι
2.606
Ο νταν μπριζελιαν των χοντρων

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.190
Πόντοι
2.306
τυπαρα @alex71 μια ερωτηση να πουμε με ολο το σεβασμό, υπαρχει περιπτωση να σε λενε και μπαμπη η’ γρηγορη; :coffee:γιατι βγαζει ματι η περιγραφη των πυρφόρων της ντρηχο στο στορι
Ο Μπάμπης και ο Γρηγόρης γταν συναδελφισσες χοντρες συνεννοημενες να παρουν εκεινη την ωρα για να ανεβασουν της μετοχες της δικιας μας….παλιο καλο κολπο απελπισμενης γκομενας που νομιζει οτι ο αλλος ειναι τυφλος.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.190
Πόντοι
2.306
αν ειχε καλο προσωπο θα μπορουσες να την αναλαβεις να την αδυνατίσεις εδω που τα λεμε, φαση Ροκυ Μπαλμποα πριν το ξυλο με το Ρωσο, θα τη πηγαινες σε μια φαρμα στο πουθενα για 5-6 μήνες και δια της ασιτιας θα την εκανες μοντελο.
Η που θα σε ετρωγε απο την πεινα ή που θα την εκανες μουναρα να σ’ ευγνωμονει σε ολη της της ζωη.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom