TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Για την μαλάκια που σε δέρνει να ανοίξειςλεω να ανοιξω νημα για τον ερωτα μου
Για την μαλάκια που σε δέρνει να ανοίξειςλεω να ανοιξω νημα για τον ερωτα μου
Για την μαλάκια που σε δέρνει να ανοίξεις
Εσύ την έβαλες στο μάτι δεν ξέρω αν ο Αθηναίος σου βάλει κάνα ματζαφλαριχε χε χε χε
τη γυναικα του αθηναιου εχω βαλει στο ματι
χε χε χε
Τι να λέει ότι όλοι ότι τελικά δεν θα ξαναβγεί ποτέ τέτοιος μαλακαςμε διαβαζει η κυρια ??
τι λεει τι λεει
χε χε χε
Είναι επίτιμος καλεσμένος στο mr malakas worldπου θα πας πουσυ;
Eδω σημερα θα λουστει ο πουσυ που χει να λουστει απο περυσισημερα θα λουστει η παναγιωταρου
Ρε παλιοπαιδα δεν σας ειπε ο πουσι να μην πειτε τιποτα για εκεινον τωρα που θα φυγει
Ρεμπεσκεδες
Εγω σας παραδεχομαι παντως για τον πουσι...Είναι ο στάρ του νήματος. Δεν μπορούμε χωρίς αυτόν. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΕΜΕ.
Εγω σας παραδεχομαι παντως για τον πουσι...
Εχετε καταφερει να τον αποδεχτειτε οπως ειναι και οταν πηγαινεις με τα νερα του βγαζει εναν αστειο εαυτο!
Οταν παλι τα παιρνει τον προσγειωνετε ελαφρως μεχρι να επανελθει
? ? ? ?cookies?
παρα πολυ ωραία τσαγιέρα, θα την τιμήσω? ? ? ?
Πλας βεντομ ρε μαλακα δεν είναι το κριλον Θα τρελαθώ που στο διάτανο εμένα πλήρωσα καμπόσο παραπάνω, Πάσχα 650 απλό κλασικ νταμπλΡε μαλέα εχει κoψει αλυσιδα?
λεμε το ξενοδοχειο Κριλιιον ειναι σε αλλο σημειο απο το ritz που ειναι στην πλαζ ντε λα βεντομ !!!
ανοιξε ενα γαμημενο google maps
ειναι κοντα αλλα δεν ειναι στην πλατεια , μαστουρωμένος πηγες ? η πληρωσες κανα 500αρικο και ζαλίστηκες και δεν ηξερες που ησουν ?
Είναι ο στάρ του νήματος. Δεν μπορούμε χωρίς αυτόν. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΕΜΕ.
πες μας για ταξίδιαΠλας βεντομ ρε μαλακα δεν είναι το κριλον Θα τρελαθώ που στο διάτανο εμένα πλήρωσα καμπόσο παραπάνω, Πάσχα 650 απλό κλασικ νταμπλ
Θα σε γαμησω ρε Μαλεα θα μπω αύριο με ησυχία να δω που στο διάολο είναι το κριλον εγώ θυμάμαι ήταν πλας βεντομπες μας για ταξίδια
φαινεσαι οτι τα εχεις γυρίσει ολα
Γαμω την πουτανα μου τώρα μπήκα γκουγκλ μαπς βλέπω είναι πλας Κονκόρντ στα παπάρια μου που είναι δε πα να γαμηθειΘα σε γαμησω ρε Μαλεα θα μπω αύριο με ησυχία να δω που στο διάολο είναι το κριλον εγώ θυμάμαι ήταν πλας βεντομ
le crillon hotel paris - Résultats Avast de la recherche…
Hotel Le Crillon, place Vendôme, 75008