tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.683
- Πόντοι
- 606
Το παω σ άλλο λεβελ το σαη, το ξερω. Και δεν το λέω αυτό επειδή είμαι μπροστά..και μονο η παρουσια σου δινει ποιοτητα
Το παω σ άλλο λεβελ το σαη, το ξερω. Και δεν το λέω αυτό επειδή είμαι μπροστά..και μονο η παρουσια σου δινει ποιοτητα
ναι....Το παω σ άλλο λεβελ το σαη, το ξερω. Και δεν το λέω αυτό επειδή είμαι μπροστά..
ε ναι..ναι....
Καλά θα κάνεις αδελφέ μόνο με το κορίτσι.αδερφε μετα το πολο και την φ1 σημερα θα βαλω μια γαλλικη κομεντι θα φτιαξω πιτσα στο κοριτσι και θα περασω ησυχα σημερα.....
εχει γενεθλια η καλυτερη μπαργουμαν του πειραια σημερα αλλα δεν θα παω
Που ειναι το μουνιρε παλιομουνοπανο μανιμαλ?????
Αυτός με τα δεμένα μάτια πρέπει να είναι ο φίλος Αθηναιος και ο άλλος ο φίλος ΒαροςΈνα νέο παιχνίδι που θ' αγαπηθεί από τα μέλη του νήματος...
Discover Popular Videos | Facebook
Video is the place to enjoy videos and shows together. Watch the latest reels, discover original shows and catch up with your favorite creators.fb.watch
Έχει κι' άλλους μέσα...Αυτός με τα δεμένα μάτια πρέπει να είναι ο φίλος Αθηναιος και ο άλλος ο φίλος Βαρος
Ναι το είδα είναι και ο φίλος ΝιπληςΈχει κι' άλλους μέσα...![]()
Ονοματακι?Αρχικά δεν είχα σκοπό να την ποσταρω και με την όπισθεν για να μην πάθει τίποτα ο @The Saint* αλλά θα φωνάζει και τι σε νοιάζει σένα αν εγώ θέλω να πάθω ανακοπή! Και από μπρος και από πίσω λοιπόν.
Καλημέρα!
![]()
![]()
Καπου στις επομενες τεσσερις με πεντε σελιδες απο το ποστ εχω δωσει και το ινστα.Ονοματακι?
Βουλιαααα ρεεεεΟνοματακι?
Ενδιαφέρεσαι; 100 την ώρα για σέναΟνοματακι?
Λειπει ενα ψηφιο απο το νουμερο. Και το πρωτο ψηφιο ειναι λαθος.Ενδιαφέρεσαι; 100 την ώρα για σένα![]()
Ειμαι ομορφοπαιδο και λεβεντης με καλη καρδια...Λειπει ενα ψηφιο απο το νουμερο. Και το πρωτο ψηφιο ειναι λαθος.
Καλώς την προϊσταμένη!Ενδιαφέρεσαι; 100 την ώρα για σένα![]()
Υπερευχαριστω...Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
@koutavoulias
Καλησπέρα φίλε Βάρο ,σε ποιον το αφιερώνεις;σου μιλαω δε μου μιλας
σε ρωταω δε μου απαντας
δε μπορω να το πιστεψω πως δεν σ'εχω.
σε κερναω για να βγεις
μα εσυ αλλου κοιτας
μονο λιγο απο την τρελα απεχω
εχω αναγγκη να βγω
σ'ενα μπαρ να κλειστω
και τσιγαρα να πιω στο ονομα σου
στους καπνους να πνιγει
και εντελως να σβηστει