Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.704
- Πόντοι
- 2.606
Είχε σκοπό να του πάρει δώρο το κλιματιστικό μετά από αυτή την δουλειά, τώρα όμως...Στα λόγια μου έρχεσαι ,και μετά απειλή τον φίλο Αθηναίο ότι θα του κόψει το ρεύμα
Είχε σκοπό να του πάρει δώρο το κλιματιστικό μετά από αυτή την δουλειά, τώρα όμως...Στα λόγια μου έρχεσαι ,και μετά απειλή τον φίλο Αθηναίο ότι θα του κόψει το ρεύμα
λιγο η ζεστη,ίγο το αγχος λιγο η κακια στιγμη.γιατι ξηγιεσαι ετσι;
Ποια ζέστη?λιγο η ζεστη,ίγο το αγχος λιγο η κακια στιγμη.
εχω αλλα δεν τα ανοιγω να μην χαλασουν.Ποια ζέστη?
Δεν έχεις κλιματιστικό???
Σωστός!!εχω αλλα δεν τα ανοιγω να μην χαλασουν.
Ελάτε ρε σεις!!! Που είστε και ανησυχούσε ο Ατενέζος μήπως σας πλάκωσε η γέφυρα...εχω αλλα δεν τα ανοιγω να μην χαλασουν.
να πεσει η κολωνα της δεη εξω απκ το σπιτι του.Ελάτε ρε σεις!!! Που είστε και ανησυχούσε ο Ατενέζος μήπως σας πλάκωσε η γέφυρα...
Χοντρό.να πεσει η κολωνα της δεη εξω απκ το σπιτι του.
Τι ώρα αύριο να έρθω για εξομολόγηση με καφεδάκι να έχεις και παξιμάδακι?Χοντρό.
Αυτός ανησυχεί για εσάς, και τον καταριέστε;
ευχη ειναι να του ερθει ελαφρυς ο λογαριασμος.Χοντρό.
Αυτός ανησυχεί για εσάς, και τον καταριέστε;
και λουκουμια συριανα τα προπερσινα ξερεις.Τι ώρα αύριο να έρθω για εξομολόγηση με καφεδάκι να έχεις και παξιμάδακι?
μπα βαρυς θα ειναιευχη ειναι να του ερθει ελαφρυς ο λογαριασμος.
τα πουλησε σε κατι οικοδομους να τα βαλουν θεμελιακαι λουκουμια συριανα τα προπερσινα ξερεις.
πετα γαντζους απο τα συρματα.μπα βαρυς θα ειναι
Κατά τις 10 είναι καλά.Τι ώρα αύριο να έρθω για εξομολόγηση με καφεδάκι να έχεις και παξιμάδακι?
Ναι θα φέρω καινούργια φουρνιά λουκουμιαΚατά τις 10 είναι καλά.
εντυσες τον μισθωτο καθαριστρια και τον πηγες για καφε για να μην τον αναγνωρίσουν ;
Το κουίζ της Κυριακής:
Στη φωτογραφία απεικονίζεται κορίτσι ή αγόρι;
εντυσες τον μισθωτο καθαριστρια και τον πηγες για καφε για να μην τον αναγνωρίσουν ;
το χιτ του καλοκαιριου ειναι μπυρα ανευ αλκοολ.