Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Επικίνδυνο το μεθαυριανο με ΜπιλμπάοΆσπρα μούρα μαύρα μούρα είσαι μια παλιοχαμουρα.. παλιό δημώδες
Επικίνδυνο το μεθαυριανο με ΜπιλμπάοΆσπρα μούρα μαύρα μούρα είσαι μια παλιοχαμουρα.. παλιό δημώδες
εχω πιστη τι στο καλο θα τα καταφερουμε....ειδες χθες την ματσαρα Μαντσεστερ-Λιβερπουλ;Επικίνδυνο το μεθαυριανο με Μπιλμπάο
2-3 γκολ παιξε το τύπεΕπικίνδυνο το μεθαυριανο με Μπιλμπάο
ο κουασιμοδος ειναι μοντελο μπροστα στον πουστη ...Ρε πούστη πουσυ (με τη καλή εννοια το πούστη) θα ήθελα πολύ να δω τη φάτσα σου...
Έτσι να κόψω κατάσταση...
Θα το κάναμε πιο εύκολο εάν ανεβαζαμε 3 φωτο και ζητούσαμε από τους υπόλοιπους να διαλέξουν ποια φάτσα είμαστε...Θα ήθελα κάποιος κάποτε Να έκανε μια εκτίμηση για όλους εδώ μέσα να δούμε ποσό θα έπεφτε μέσα
Δεν ψήνεται να εμβολιαστεί ακόμη το παλιόπαιδομε τον εμβολιασμό δεν υπάρχει ελπίδα?
λεγε ριχτα φωτισε μας ρεχε χε χε δεκαταλαβατε ακομα χε χε χε
ο πρωτος που θα καταλαβει κερδιζει μπυρα απο μενα
Λεςο κουασιμοδος ειναι μοντελο μπροστα στον πουστη ...
καλό αλλά το ξέρεις ότι θα πέσει μεγάλο τρολάρισμα, θα βάζει ο καθένας ότι του έρθει!!Θα το κάναμε πιο εύκολο εάν ανεβαζαμε 3 φωτο και ζητούσαμε από τους υπόλοιπους να διαλέξουν ποια φάτσα είμαστε...
Θα βάζαμε έναν τύπο που να πλησιάζει πολύ τα χαρακτηριστικά μας φυσικά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα χασεις...Λες
Εγώ πιστεύω ότι έχει φάτσα βουτυροπαιδου
εχω βγει με καποιους και εχω κρατησει 2 ατομα που τα λεμε και βγαινουμεεπίσης θα μπορούσαμε να παμε για ένα καφέ και όποιος δεν γουστάρει την κάνει!
Στο καφέ θα μαζευτούμε με τα ονοματα μας όχι με τα Nick μας και εκεί θα αρχισει η πλάκα!!
ωχ ωχ ωχ ...επίσης θα μπορούσαμε να παμε για ένα καφέ και όποιος δεν γουστάρει την κάνει!
Στο καφέ θα μαζευτούμε με τα ονοματα μας όχι με τα Nick μας και εκεί θα αρχισει η πλάκα!!
χε χε χε δεκαταλαβατε ακομα χε χε χε
ο πρωτος που θα καταλαβει κερδιζει μπυρα απο μενα
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο...καλό αλλά το ξέρεις ότι θα πέσει μεγάλο τρολάρισμα, θα βάζει ο καθένας ότι του έρθει!!
και εγω με καποιους
παλια
τον κωστακη 27 με ξερει πχ
ολο μ ελεγε για τη καλτιλα για τη καλτιλα
Ρε μαλέα εχει κoψει αλυσιδα?For all its gilded pomp and grand guests, the Hôtel de Crillon had started to feel like a museum by 2010, when the 18th-century property was acquired by a member of the Saudi royal family. Two years later it was announced the Crillon would close for an upgrade, which its competitors the Ritz Paris and Hôtel Plaza Athénée also did. If the decision wasn’t a surprise, the results—just unveiled—are. Unlike that of its competition, which hewed closer to preservation, the aesthetic here has gone from preserved-in-amber ancien régime to a streamlined opulence that feels very of the moment. When she was selected by the owner to direct the renovation, Aline d’Amman, of the Lebanon- and Paris-based firm Culture in Architecture, wasn’t a boldfaced name in the design world beyond the Middle East. The Crillon project will rightly change that.