raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.888
- Πόντοι
- 5.006
τυπε θες να τον ψησω να σε κανει ceo σε καμια εταρεια του?εγώ τον συμπαθώ πολύ τον Κύριο nipple κι ας μην τον έχω γνωρίσει από κοντά!
τυπε θες να τον ψησω να σε κανει ceo σε καμια εταρεια του?εγώ τον συμπαθώ πολύ τον Κύριο nipple κι ας μην τον έχω γνωρίσει από κοντά!
ας τον ήσυχοτυπε θες να τον ψησω να σε κανει ceo σε καμια εταρεια του?
Λοιπόν τυπε πρέπει να έχω κάνει λάθος να το μπέρδεψα μπορεί και όχι να σε ρωτήσω γιατί πάνε και χρόνια πάνω στΗ βαντομ το ριτζ Κάρλτον είναι η το κριλλον ;γιατί έφαγα φλασια τώραεχω μείνει στο Crillon , στο πλαζα ατενε , γιορζ βε , δεν υπαρχει σημειο στο Παρισι που δεν εχω παει
μπουντα μαρ , λε κλαιρ , αβενιου που γαμαει
εχω μεινει στο κοστες οταν εφυγε γνωστο ζευγαρακι ελληνες απο εκει χωρις να πληρωσει
μαντεψε αν εχω παει στο κενζο
Μονο μανταριν οριενταλ δεν εχω μεινει
Πες μου για το Παρισι
Και που πηγές τελικά τυπε Χαϊδάρι στο Δρομοκαΐτειο ;Ειχα κλεισει περσι καλοκαιρι παρισι και το ακυρωσα τελευταια στιγμη λογω covid.
ΧωριοΚαι που πηγές τελικά τυπε Χαϊδάρι στο Δρομοκαΐτειο ;
Έξω Από Αμαλιαδα εισαι Τυπε ;
Οχι αλλα καλα ειναι, αυγουστο 100 ευρω εχει η διανυκτερευση ξενοδοχειο αμα πας τουριστας.Έξω Από Αμαλιαδα εισαι Τυπε ;
ας τον ήσυχο
meΈξω Από Αμαλιαδα εισαι Τυπε ;
Άστο το βρήκα το κριλλον ήτανε το γνώρισα από τις φωτό του εστιατορίου δεν θυμόμουν καλά μόνο ποσό είχα πληρώσει θυμάμαι δεν ξεχνιέταιΛοιπόν τυπε πρέπει να έχω κάνει λάθος να το μπέρδεψα μπορεί και όχι να σε ρωτήσω γιατί πάνε και χρόνια πάνω στΗ βαντομ το ριτζ Κάρλτον είναι η το κριλλον ;γιατί έφαγα φλασια τώρα
το κριγιον το ξενοδοχείο ειναι μόνο του ,σε άλλο σημειοΛοιπόν τυπε πρέπει να έχω κάνει λάθος να το μπέρδεψα μπορεί και όχι να σε ρωτήσω γιατί πάνε και χρόνια πάνω στΗ βαντομ το ριτζ Κάρλτον είναι η το κριλλον ;γιατί έφαγα φλασια τώρα
φαντασου διαμονη 4 μερες τιμη σε φουλ σαιζον εκθεσεωνΆστο το βρήκα το κριλλον ήτανε το γνώρισα από τις φωτό του εστιατορίου δεν θυμόμουν καλά μόνο ποσό είχα πληρώσει θυμάμαι δεν ξεχνιέται
cfare do ti?where is the saint?
is he fine?
"You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well I'm the only one here. Who the fuck do you think you're talking to?"