διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
To 41% ................Τόση ομορφιά μαζεμένη, ποιος την αντέχει;;;
To 41% ................Τόση ομορφιά μαζεμένη, ποιος την αντέχει;;;
To 41% ................
Το Γοφάρι ή λουφάρι είναι η κοινή ονομασία του ψαριού που το επίσημο όνομά του είναι Πωματόμος η χορεύτρια ή Τεμνόδος ο πηδηκτής. είναι ένα μεγάλο ψάρι που ζει στην ανατολική Μεσόγειο και οι περισσότεροι καλοφαγάδες το θεωρούν "νόστιμο".για πε
Μόνο γνώση στο μπου.
@athinaios44 ---------> Το λουφάρι ξέρεις τί είναι;
(χωρίς google)Ρωτήστε τον για την σκελεμπού.
χωσε μια πεσκανδριτσα στον πατο σου παππουληΡωτήστε τον για την σκελεμπού.
(χωρίς google)
χωσε μια πεσκανδριτσα στον πατο σου παππουλη
Τι είναι αυτά ρε θείο?Το σκερπελέτσο;
χωσε μια πεσκανδριτσα στον πατο σου παππουλη
Τι είναι αυτά ρε θείο?
Άμα ζητήσεις σε ψαροταβέρνα ένα σκερπελετσο θα σου φωνάζουν τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα..
τυπαρα σεβατζιο απο τοτε που τελειωσε το σκουπιδοσερβαηβορ ειναι γεγονοτο οτι έχασες λιγη απο την αίγλη σου. εκει μεσα ησουν νηματοθετης, ρεπόρτερ, και γενικός κουμανταδόρος. να μιλαμε αληθειες
Καλά μη φανταστείς. Κ εμένα το αγαπημένο μου ψάρι το ψαρονέφρι είναιΜια φορά είχα ρωτήσει στου τζίμη αν έχουν ζακετάκια, και η σερβιτόρα με κοίταγε σαν εξωγήινο.
τυπαρα σεβατζιο απο τοτε που τελειωσε το σκουπιδοσερβαηβορ ειναι γεγονοτο οτι έχασες λιγη απο την αίγλη σου. εκει μεσα ησουν νηματοθετης, ρεπόρτερ, και γενικός κουμανταδόρος. να μιλαμε αληθειες
ναι ρε μαν αλλα η αναλογία ποστ λαηκ παει κατα διαόλου να πουμε. στο σαρβαηβορ καθε σποιλερ που ποστάρες ειχες τουλαχιστο 20 λαηκ. ειναι κριμας για τα στατιστικά σουΤώρα έχω περισσότερα χρόνο να παίζω με τα μικρά μου πουτανάκια.
ναι ρε μαν αλλα η αναλογία ποστ λαηκ παει κατα διαόλου να πουμε. στο σαρβαηβορ καθε σποιλερ που ποστάρες ειχες τουλαχιστο 20 λαηκ. ειναι κριμας για τα στατιστικά σου
καλησπερα φιλε-μπαρεo παργαλατσος ξερετε τι ειναι?