athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.006
- Πόντοι
- 12.756
μπουγατσα ξυλακι δεν ειναι;Ποια είναι η άποψή σου για την τυρόπιτα ξυλάκι??
μπουγατσα ξυλακι δεν ειναι;Ποια είναι η άποψή σου για την τυρόπιτα ξυλάκι??
Τυρόπιτα διάβασαμπουγατσα ξυλακι δεν ειναι;
μπουγατσα ειναι Θεσσαλονίκη: Η μπουγάτσα έγινε κατά λάθος… παγωτό ξυλάκι και κάνει θραύση στους τουρίστεςΤυρόπιτα διάβασα
Μπορεί να βγει και με μπουγάτσα βέβαια, αλλά σε παγωτό γιατί διαφορετικά θα τρέχει η κρέμα...
Σχολιαστε παρακαλώ τον συνδυασμό κουρού με μέλι που δοκίμασε ο Δούσης στην Κω...Ποια είναι η άποψή σου για την τυρόπιτα - ξυλάκι??
Καλύτερα όχι...Σχολιαστε παρακαλώ τον συνδυασμό κουρού με μέλι που δοκίμασε ο Δούσης στην Κω...
Σωστά... τα μάτια μου...Τυρόπιτα διάβασα
Μπορεί να βγει και με μπουγάτσα βέβαια, αλλά σε παγωτό γιατί διαφορετικά θα τρέχει η κρέμα...
Μπουγάτσα είναι έχει δίκιο ο φίλος @athinaios44Τυρόπιτα διάβασα
Σταρμπακς ήσουν;Χθες απογευμα στουκα Λαζαρακη με Λαμπρακη , σημερα πριν απο λίγο πάλι εκει πηγε να γινει του μουνιου ..
Εχει λαλησει ο κοσμος , δεν σταματαει στα στοπ , συν οτι παρκαρουν πανω στις γωνίες και πρεπει ο αλλος να βγαλει την μιση μουρη για να δει αν ερχεται κάποιος
Επισης Κοφυ μπερυ Λαζαρακη παλι βαρουσαν μυγες
Σταρμπακς απεναντι γεμάτα , ΄όπως και το ΤΟΤΟ ρε μαλάκες , το καγκουρομάγαζο που ειναι διπλα απο τα Μπερυ
Λεφτά υπάρχουν και φαίνεται
Έχεις πρεσβυωπια; Πριν ένα μήνα μπηκα εγώ στο κλαμπ Γιαλιά 1,5 βαθμό μικρό ακόμα και αργησα μου είπε ο οφθαλμίατροςΣωστά... τα μάτια μου...
Έχεις πάρει παροχή με σωλήνα από το σαξο στο γκαράζ?
Καλησπέρα φίλε Τρουμπ ,πως πήγε το ραντεβού με την κοπέλα;μουνοπανα
εδω ειναι...θες να της μιλησεις?Καλησπέρα φίλε Τρουμπ ,πως πήγε το ραντεβού με την κοπέλα;
Όχι εντάξει.εδω ειναι...θες να της μιλησεις?
Αφηρημάδα...Έχεις πρεσβυωπια; Πριν ένα μήνα μπηκα εγώ στο κλαμπ Γιαλιά 1,5 και αργησα μου είπε ο οφθαλμίατρος
παρε σκυλο οδηγο θειο.....εγω απο τοτε που πηρα σωθηκαΑφηρημάδα...
Πρεσβυπία όχι, αστιγματισμό έχω που έχει ανέβει.