The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.079
- Πόντοι
- 25.467
ζεστη,ιδρωτας ασε φθινοπωρο παλι
Ε ναι!!!
Πόσο εργάτης να γίνετε πιά! Είλωτας στην εργασία, μουνοείλωτας σπίτι... Δεν λέει!!!
Ορθά πράττετε!
ζεστη,ιδρωτας ασε φθινοπωρο παλι
ε μα...ενα κορμακι εχωΕ ναι!!!
Πόσο εργάτης να γίνετε πιά! Είλωτας στην εργασία, μουνοείλωτας σπίτι... Δεν λέει!!!
Ορθά πράττετε!
Έτσι και εγω
Τι τσιμπησες?Εύγε νεαρέ μου!
ε μα...ενα κορμακι εχω
den μας φωναξες.Πω ρε πουστη σκάσαμε στη κυρία ουράνια μπιφτέκια λουκάνικα μπριζολες σαντζικια σαλάτες ταλαγανια κρασιά
το κορμι μου ειναι ασπιλο και αμολυντο και τραγοπαπαΈλα μου ντε! Πόσοι και πόσο να ασελγήσουν επάνω του!
Τι τσιμπησες?
Συκαλακι?Φιλέτο σολομού ψητό, αρμύρα βραστή, κοπανιστή τήνου, και σε λίγο θα έχει και φρουτάκι.
Είσαι μακριά μέχρι να έρθεις θα κρυωνανεden μας φωναξες.
Συκαλακι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγω περιμενω ωρες να κατεβουν απο στιμ παιχνιδια και θα ξηγηθω περδικα,πατατακια κλπ να πανε τα φαρμακια κατω παπουληΦιλέτο σολομού ψητό, αρμύρα βραστή, κοπανιστή τήνου, και σε λίγο θα έχει και φρουτάκι.
Πεπόνι Ζακύνθου με λίγο προσιούτο.
εγω περιμενω ωρες να κατεβουν απο στιμ παιχνιδια και θα ξηγηθω περδικα,πατατακια κλπ να πανε τα φαρμακια κατω παπουλη
Τσάκο εσύ γαμιοληεγω περιμενω ωρες να κατεβουν απο στιμ παιχνιδια και θα ξηγηθω περδικα,πατατακια κλπ να πανε τα φαρμακια κατω παπουλη
Έχει ακριβύνει και το ρεύμα και που λεφτά για κλιματιστικό....με έναν ανεμιστήρα και αν....ζεστη,ιδρωτας ασε φθινοπωρο παλι
Ποιος σε πείραξε?εγω περιμενω ωρες να κατεβουν απο στιμ παιχνιδια και θα ξηγηθω περδικα,πατατακια κλπ να πανε τα φαρμακια κατω παπουλη
Πες τα του τα λέω του κωλομπαραΕμ με αυτά τα σκατολοϊδια που τρώς και πίνεις, πώς να γαμήσεις μετά;;;;
πατατακια κακες θερμιδες και λιπαρα,δεν κανει να τα κοψεις.εγω περιμενω ωρες να κατεβουν απο στιμ παιχνιδια και θα ξηγηθω περδικα,πατατακια κλπ να πανε τα φαρμακια κατω παπουλη
το βαζω ειδικα βραδια..απαραιτητα μετα απο ξυδια και στο γαμησιΈχει ακριβύνει και το ρεύμα και που λεφτά για κλιματιστικό....με έναν ανεμιστήρα και αν....
περιμενεις το νυχτερινο τσιπι.το βαζω ειδικα βραδια..απαραιτητα μετα απο ξυδια και στο γαμησι