The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.451
- Πόντοι
- 25.467
Kαλως την Καρλότα τη Βασίλισσα του καρναβαλιού.Ξέρει την συνταγή ο Βάρος αυτός μου την εδωσε
Kαλως την Καρλότα τη Βασίλισσα του καρναβαλιού.Ξέρει την συνταγή ο Βάρος αυτός μου την εδωσε
Έγινε vegan. Σε λίγο θα ζητήσει και φυτικό κοκορέτσι .Τι μπιφτέκι λαχανικών ρε τυπε? Φαε κάνα μπιφτέκι της προκοπής ναπουμε.
Πουστηδε και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβαριαΈγινε vegan. Σε λίγο θα ζητήσει και φυτικό κοκορέτσι .
Πουστηδε και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβαρια
Στις μέρες μας αν έλεγες ότι έφαγες μπιφτέκια λαχανικών κυκλοφορούσες στο σαη με αξίωμα "ανεξάρτητη"..Αυτό ακριβώς έχω παρατηρήσει κι εγώ. Από τότε που αραιώσαμε οι παλιοί, το σάη γέμισε γκέυδες.
Στις μέρες μας αν έλεγες ότι έφαγες μπιφτέκια λαχανικών κυκλοφορούσες στο σαη με αξίωμα "ανεξάρτητη"..
Παππουλη ενυδατικη για το προσωπακι σου τωρα που εγινε σαν σταφιδα ΚορινθιαςΔιάβασες για χύσιμο και δεν άντεξες να μην την παίξεις... ε;;;
Παππουλη ενυδατικη για το προσωπακι σου τωρα που εγινε σαν σταφιδα Κορινθιας
φιλε η Κουκλα εχει αρχισει και αγριευει...ζοχαδιαζεται στην βολτα με αλλα σκυλια ,τους γαυγιζει και παει κατα πανω τους...Ευχαριστώ. Καλοσύνη σας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θελω να χυσω καλα
μαζευεις τις κουραδες?φιλε η Κουκλα εχει αρχισει και αγριευει...ζοχαδιαζεται στην βολτα με αλλα σκυλια ,τους γαυγιζει και παει κατα πανω τους...
επισης θυμαται η καριολα ποια της εκαναν μαγκιες οταν φοβοταν και οταν τα βλεπει σεληνιαζεται
τι νομιζεις οτι τρωει ..μαζευεις τις κουραδες?