Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.903
- Πόντοι
- 10.411
Του Αθηναίου είναι?Kοίτα ρε ένα saxo .....
Σκέφτηκα μήπως είναι και του Άλεξ αλλά αν ήταν,αυτή με το ζόρι θα έβγαινε έξω (λόγω κιλών)
Του Αθηναίου είναι?Kοίτα ρε ένα saxo .....
Γιατί να πάμε άνθρωπο και όχι φίνο;ανθρωπο ποτε θα παμε;
ειναι καλο φιλε εχω παει 3 φορεςΠρόσφατα επισκέφθηκα τον φάρο (άνω γλυφάδα) αξιόλογο ουζερί
Ανθρωπος ειναι ιδεα πανω απο ολαΓιατί να πάμε άνθρωπο και όχι φίνο;
Eγγονε σου εφεξε. Ο τραπεζιτης μου απο το ισλαμαμπαντ μολις με πληροφορησε οτι 8 μυρια δολαρια με περιμενουν να τα παρω. Αποφασισα να σου τα κανω δωρο, αρκει να μην τα πιεις στα κωλομπαρα. Φερε ομως πρωτα το κοριτσι για να σου δωσω την ευχη μου.φιλε αθηναιο ελα 3 το πρωι τελωνειο....για σαπορτ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχεις δικιο...100
παππουλη μου εχω μπλεξει ασχημα....να πανε ολα καλα καιμε τα 8,5 θα κνω καινουργια αρχηEγγονε σου εφεξε. Ο τραπεζιτης μου απο το ισλαμαμπαντ μολις με πληροφορησε οτι 8 μυρια δολαρια με περιμενουν να τα παρω. Αποφασισα να σου τα κανω δωρο, αρκει να μην τα πιεις στα κωλομπαρα. Φερε ομως πρωτα το κοριτσι για να σου δωσω την ευχη μου.
Bank Negara Malaysia <eisra@mrecic.gov.ar>
Sat, Jun 10 at 10:40 PM
Greetings
We have been authorized by the CEO, and the governing body of the WORLD BANK/INTERNATIONAL MONETARY FUNDS, to investigate the unnecessary delay in your payment, recommended and approved payment in your favour.
In the course of our investigation, we discovered with dismay that your payment has been unnecessarily delayed by corrupt officials of the Bank who are trying to divert your funds into their private accounts, to end these criminal activities, you have been issued with personal Identification number PIN20230000005021 ATM CARD and this will enable only you to have direct Control over your funds.
However, be informed that the sum of $8,200,000.00 USD has been approved as part payment to you.
As soon as we establish contact with you, an ATM card will be immediately processed for delivery to your address. The ATM card will allow you a maximum daily limit of 100,000 US Dollars.
Contact us immediately for your payment.,
Regards
Azmer Fakhrullah Ahamad
Direct WhatsApp: +60 11 3651 7638
Email: info@negara-my.com
Aν και θετος εγγονος, εμοιασες και εσυ του παππου σου και μας βγηκες αισθηματιαςπαππουλη μου εχω μπλεξει ασχημα....να πανε ολα καλα καιμε τα 8,5 θα κνω καινουργια αρχη
GR6969696969696969696969696Eγγονε σου εφεξε. Ο τραπεζιτης μου απο το ισλαμαμπαντ μολις με πληροφορησε οτι 8 μυρια δολαρια με περιμενουν να τα παρω. Αποφασισα να σου τα κανω δωρο, αρκει να μην τα πιεις στα κωλομπαρα. Φερε ομως πρωτα το κοριτσι για να σου δωσω την ευχη μου.
Bank Negara Malaysia <eisra@mrecic.gov.ar>
Sat, Jun 10 at 10:40 PM
Greetings
We have been authorized by the CEO, and the governing body of the WORLD BANK/INTERNATIONAL MONETARY FUNDS, to investigate the unnecessary delay in your payment, recommended and approved payment in your favour.
In the course of our investigation, we discovered with dismay that your payment has been unnecessarily delayed by corrupt officials of the Bank who are trying to divert your funds into their private accounts, to end these criminal activities, you have been issued with personal Identification number PIN20230000005021 ATM CARD and this will enable only you to have direct Control over your funds.
However, be informed that the sum of $8,200,000.00 USD has been approved as part payment to you.
As soon as we establish contact with you, an ATM card will be immediately processed for delivery to your address. The ATM card will allow you a maximum daily limit of 100,000 US Dollars.
Contact us immediately for your payment.,
Regards
Azmer Fakhrullah Ahamad
Direct WhatsApp: +60 11 3651 7638
Email: info@negara-my.com
παππουλη μου εχω μπλεξει ασχημα....να πανε ολα καλα καιμε τα 8,5 θα κνω καινουργια αρχη
δεν σε βλεπω να μπορεις να περασεις την θηβων,θα φας μπλοκο.Γιατί να πάμε άνθρωπο και όχι φίνο;
του χρονου η citroen βγαζει το αμιγως ηλεκτρικο με αυτονομια 300 χιλιομετα το e-c3 με κοστος κοντα στα 25000δεν σε βλεπω να μπορεις να περασεις την θηβων,θα φας μπλοκο.
Να περάσεις να τον πάρεις από το σπίτιδεν σε βλεπω να μπορεις να περασεις την θηβων,θα φας μπλοκο.
Έχει κάτι ωραίες γουρουνοπούλες θηβών...δεν σε βλεπω να μπορεις να περασεις την θηβων,θα φας μπλοκο.
Σε ποια θερμοκρασία περιβάλλοντος έχει αυτή την αυτονομία?του χρονου η citroen βγαζει το αμιγως ηλεκτρικο με αυτονομια 300 χιλιομετα το e-c3 με κοστος κοντα στα 25000
καλα τα λες αλλα θα εχεις λεφτα για τη δεη?του χρονου η citroen βγαζει το αμιγως ηλεκτρικο με αυτονομια 300 χιλιομετα το e-c3 με κοστος κοντα στα 25000
δεν εχουν πει ακομαΣε ποια θερμοκρασία περιβάλλοντος έχει αυτή την αυτονομία?
Ποιο είναι το degradation της μπαταρίας?
για σενα λεω να το αγορασεις εγω δεν εχωκαλα τα λες αλλα θα εχεις λεφτα για τη δεη?
Θα πας να του κατεβάσεις μια παροχή από τον γείτονα απέναντι που τον έχει άχτι...καλα τα λες αλλα θα εχεις λεφτα για τη δεη?
τυπαρα συνέχισε μη μασας να πουμε. το εχεις ποστάρει μονο σε 10 διαφορετικα νήματα σημερα.
Ο Nio χθες
Ο Nio σήμερα.
Φασιστες κουφάλες, έρχονται μιλφέιγ