Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.903
Πόντοι
10.411
1bbdba5e050baaeb83d04a165538b84ad5c91d06.gifv
Kοίτα ρε ένα saxo .....:rolleyes:
Του Αθηναίου είναι?
Σκέφτηκα μήπως είναι και του Άλεξ αλλά αν ήταν,αυτή με το ζόρι θα έβγαινε έξω (λόγω κιλών)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.609
Πόντοι
12.756
Πρόσφατα επισκέφθηκα τον φάρο (άνω γλυφάδα) αξιόλογο ουζερί :rockon:
ειναι καλο φιλε εχω παει 3 φορες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατί να πάμε άνθρωπο και όχι φίνο;
Ανθρωπος ειναι ιδεα πανω απο ολα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
φιλε αθηναιο ελα 3 το πρωι τελωνειο....για σαπορτ

εχεις δικιο...100
Eγγονε σου εφεξε. Ο τραπεζιτης μου απο το ισλαμαμπαντ μολις με πληροφορησε οτι 8 μυρια δολαρια με περιμενουν να τα παρω. Αποφασισα να σου τα κανω δωρο, αρκει να μην τα πιεις στα κωλομπαρα. Φερε ομως πρωτα το κοριτσι για να σου δωσω την ευχη μου.

Bank Negara Malaysia <eisra@mrecic.gov.ar>

Sat, Jun 10 at 10:40 PM

Greetings

We have been authorized by the CEO, and the governing body of the WORLD BANK/INTERNATIONAL MONETARY FUNDS, to investigate the unnecessary delay in your payment, recommended and approved payment in your favour.

In the course of our investigation, we discovered with dismay that your payment has been unnecessarily delayed by corrupt officials of the Bank who are trying to divert your funds into their private accounts, to end these criminal activities, you have been issued with personal Identification number PIN20230000005021 ATM CARD and this will enable only you to have direct Control over your funds.

However, be informed that the sum of $8,200,000.00 USD has been approved as part payment to you.

As soon as we establish contact with you, an ATM card will be immediately processed for delivery to your address. The ATM card will allow you a maximum daily limit of 100,000 US Dollars.

Contact us immediately for your payment.,

Regards
Azmer Fakhrullah Ahamad
Direct WhatsApp: +60 11 3651 7638
Email: info@negara-my.com

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Και επειδη ειμαι πολυ λαρτζ παππους αντε αλλα 2.500.000 απο το ΔΝΤ:grin:

mrs kristalina georgieva <kristalinageorgevia0067@gmail.com>
Bcc:troubakis.com/protohartokoutodexia

Fri, Jun 16 at 7:21 AM

For your security we disabled links in this email. If you believe it is safe to use, mark this message as not spam.
Τα κεντρικά γραφεία του ΔΝΤ. 700 19th Street,
Ουάσιγκτον, D.C. 20431
Ιστοσελίδα: www.imf.org.
C/O κ. Bernard Lauwers

Προσοχή Αγαπητέ Δικαιούχο.

Είστε μεταξύ αυτών των οποίων η πληρωμή έχει εγκριθεί από το ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΔΝΤ) σε συνεργασία με την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. Η αποδέσμευση του κεφαλαίου σας έχει καθυστερήσει είτε ως αποτέλεσμα της συναλλαγής σας με μη εξουσιοδοτημένα άτομα είτε λόγω άγνοιας του τρέχοντος κεφαλαίου σας και της αξίας του. Σας συμβουλεύουμε να διακόψετε περαιτέρω επικοινωνία με οποιονδήποτε ή φορέα σχετικά με την πληρωμή.

Σημειώστε ότι αυτά τα κεφάλαια αποτελούν απλήρωτες Ασφάλειες, Συντάξεις, Ποσά Συμβολαίων, Κληρονομιά/πλησίον συγγενών και δικαιούχους Λοταρίας που προέρχονται από την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή, την Αμερική και την Αφρική. Ενημερωθείτε τότε Είστε μεταξύ της λίστας ατόμων και εταιρειών των οποίων τα απλήρωτα κεφάλαια έχουν εγκριθεί για πληρωμή υπό την επίβλεψη των κεντρικών γραφείων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εδώ στην Ουάσιγκτον, DC ΗΠΑ. Θέλω επίσης να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να σας ενημερώσω ότι το συνολικό σας κεφάλαιο έχει κατατεθεί στην European Investment Union Bank στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου μπορείτε να λάβετε το κεφάλαιό σας με την ησυχία σας.

Ζητάμε να επικοινωνήσετε με την τράπεζα πληρωμής έγκρισης εντός 48 ωρών από τη λήψη αυτής της ειδοποίησης. Το ποσό που κατατέθηκε εκ μέρους σας στην (ΕΤΕπ) είναι 2.500.000.00 USD, κρατήστε το εμπιστευτικό για λόγους ασφαλείας και για να αποφύγετε τη διπλή αξίωση, όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το κεφάλαιό σας θα σας δοθούν από τον διαχειριστή της τράπεζας.

Επικοινωνήστε με την τράπεζα πληρωμών της ΕΤΕπ μέσω των παρακάτω στοιχείων:
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τράπεζας: (https.eib.org@gmail.com)
Το όνομα διευθυντής τράπεζας είναι ο Δρ. Wilson Taylor
Ιστότοπος: wwweib.org
Διευθυντής: Εξωτερικές Επιχειρήσεις/Εμβάσματα
Επικοινωνώντας με την τράπεζα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επενδύσεων, επιβεβαιώστε το πλήρες όνομά σας στην τράπεζα για να επιτρέψετε στην τράπεζα να επιβεβαιώσει ότι είστε ο νόμιμος κάτοχος του αζήτητου κεφαλαίου που κατατέθηκε από έναν υπάλληλο του ΔΝΤ.

Σημείωση: στην τράπεζα η μόνη πληρωμή που απαιτείται για να διεκδικήσετε το κεφάλαιό σας είναι η προμήθεια πιστοποιητικού ιδιοκτησίας του ΔΝΤ. Αυτό το πιστοποιητικό είναι μια εξουσιοδότηση που σας επιτρέπει να λαμβάνετε το παραπάνω ποσό στον τραπεζικό σας λογαριασμό που έχετε ορίσει χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση ή πρόσθετο κόστος.
Για άλλη μια φορά, σας ζητούμε συγγνώμη εκ μέρους του ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) για τις καθυστερήσεις στην πληρωμή των κεφαλαίων σας, οι οποίες σύμφωνα με τα αρχεία του συστήματος είχαν καθυστερήσει πολύ.

Ευχαριστώ για την κατανόηση και σας εύχομαι καλή επιτυχία

Με εκτίμηση,

κ. Bernard Lauwers
Οικονομικός Διευθυντής · Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Συντονιστές Μονάδας Διεθνούς Διακανονισμού

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
Eγγονε σου εφεξε. Ο τραπεζιτης μου απο το ισλαμαμπαντ μολις με πληροφορησε οτι 8 μυρια δολαρια με περιμενουν να τα παρω. Αποφασισα να σου τα κανω δωρο, αρκει να μην τα πιεις στα κωλομπαρα. Φερε ομως πρωτα το κοριτσι για να σου δωσω την ευχη μου.

Greetings

We have been authorized by the CEO, and the governing body of the WORLD BANK/INTERNATIONAL MONETARY FUNDS, to investigate the unnecessary delay in your payment, recommended and approved payment in your favour.

In the course of our investigation, we discovered with dismay that your payment has been unnecessarily delayed by corrupt officials of the Bank who are trying to divert your funds into their private accounts, to end these criminal activities, you have been issued with personal Identification number PIN20230000005021 ATM CARD and this will enable only you to have direct Control over your funds.

However, be informed that the sum of $8,200,000.00 USD has been approved as part payment to you.

As soon as we establish contact with you, an ATM card will be immediately processed for delivery to your address. The ATM card will allow you a maximum daily limit of 100,000 US Dollars.

Regards
Azmer Fakhrullah Ahamad
παππουλη μου εχω μπλεξει ασχημα....να πανε ολα καλα καιμε τα 8,5 θα κνω καινουργια αρχη

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
παππουλη μου εχω μπλεξει ασχημα....να πανε ολα καλα καιμε τα 8,5 θα κνω καινουργια αρχη
Aν και θετος εγγονος, εμοιασες και εσυ του παππου σου και μας βγηκες αισθηματιας:confused:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Greetings

Regards
Azmer Fakhrullah Ahamad
GR6969696969696969696969696
Ευχαριστώ!

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.047
Πόντοι
2.606
του χρονου η citroen βγαζει το αμιγως ηλεκτρικο με αυτονομια 300 χιλιομετα το e-c3 με κοστος κοντα στα 25000:coffee:
Σε ποια θερμοκρασία περιβάλλοντος έχει αυτή την αυτονομία?:coffee:
Ποιο είναι το degradation της μπαταρίας?:coffee::coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.609
Πόντοι
12.756
Σε ποια θερμοκρασία περιβάλλοντος έχει αυτή την αυτονομία?:coffee:
Ποιο είναι το degradation της μπαταρίας?:coffee::coffee:
δεν εχουν πει ακομα:(

καλα τα λες αλλα θα εχεις λεφτα για τη δεη? :coffee:
για σενα λεω να το αγορασεις εγω δεν εχω:(

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.047
Πόντοι
2.606
Τελευταία τροποποίηση:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
1686945374671.png

Ο Nio χθες

1686945396339.png

Ο Nio σήμερα.

Φασιστες κουφάλες, έρχονται μιλφέιγ
τυπαρα συνέχισε μη μασας να πουμε. το εχεις ποστάρει μονο σε 10 διαφορετικα νήματα σημερα. :wanker::wanker::wanker:

θα φτιαξεις και κανενα δεκαπεντασύλλαβο «ούτε μια παρασκευη» κλπ; :undecided::undecided::undecided:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom