Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Πώς ήταν δηλαδή....μολις επεστρεψα φιλε...μια χαρα ολα
Πήγες Φλωρεντία εκεί που σου είπα?
Πώς ήταν δηλαδή....μολις επεστρεψα φιλε...μια χαρα ολα
πηγα παντου...ειχε κοσμο εκτος απο χθες που τελειωσε το ΣΚΠώς ήταν δηλαδή....
Πήγες Φλωρεντία εκεί που σου είπα?
Πως είναι το τριήμερο στην Βενετία?
Έπινες την εσπρεσάρα σου στην πλατεία Αγίου Μάρκου με τον Μπενίνι παρέα και μπροστά σου πασαρέλα....πηγα παντου...ειχε κοσμο εκτος απο χθες που τελειωσε το ΣΚ
ασχημα πραγματα διαβασα.....ο Χαρτοπολεμος δαγκωσε και το Κολωνακι;Έπινες την εσπρεσάρα σου στην πλατεία Αγίου Μάρκου με τον Μπενίνι παρέα και μπροστά σου πασαρέλα....
Τι άλλο να θες?
Μην απαξιώνεις τον φίλο.πλημμύρισε ο Υμηττός τωρα με τις βροχες 2 μέρες ;; χαμπαρι δεν πηρα
κριμα που χαροπαλευε ο Σιλβιο και δεν μπορουσε να παει να τον κεράσει εναν καφεΈπινες την εσπρεσάρα σου στην πλατεία Αγίου Μάρκου με τον Μπενίνι παρέα και μπροστά σου πασαρέλα....
Τι άλλο να θες?
Αθηναίε η γνώμη σου για Σίλβιο?
Καλησπέρα φίλε ΑθηναίοΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ
γεια σου Σεσκου....προσεχε μην λερωθεις σταζουν χρωματαΚαλησπέρα φίλε Αθηναίο
Ήταν εκεί νοερά....κριμα που χαροπαλευε ο Σιλβιο και δεν μπορουσε να παει να τον κεράσει εναν καφε
Από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχουν υπάρξει.....ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ
Ήταν εκεί νοερά....
Αν και δεν συμπαθιόταν με τον Ρομπέρτο επειδή είναι αριστερός...
Πώς ήταν η Φλωρεντία καιρός; Ωραίο μέρος;γεια σου Σεσκου....προσεχε μην λερωθεις σταζουν χρωματα
εχω παρει 2 κιλα..απο αυριο ξηρα τροφη μαζι με την Κουκλα μουΠώς ήταν η Φλωρεντία καιρός; Ωραίο μέρος;
Μην τον υποτιμάς ρε συ.Σιγουρα .. τους αριστερους χαφ του συμπαθει
γιατι για να ξερει τι ειναι ο Μπενινι μην το δενεις κιολας
Οπότε σουβλάκια Ρόμβης όχι για 10 μέρεςεχω παρει 2 κιλα..απο αυριο ξηρα τροφη μαζι με την Κουκλα μου
Acana?εχω παρει 2 κιλα..απο αυριο ξηρα τροφη μαζι με την Κουκλα μου
τιποτα σου λεω ρε σωρευτικα 4 κιλα ειμαι περιπου πανωΟπότε σουβλάκια Ρόμβης όχι για 10 μέρες
Acana?
Samsfield?