shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Φρυγανιές , μαρμελάδα , κριτσινι, κάτι τυριάτι τσιμπησες ;
Φρυγανιές , μαρμελάδα , κριτσινι, κάτι τυριάτι τσιμπησες ;
Μακαρονια με σουτζουκακια, ντοματα με φετα. Ηπια και μια Amstel.τι τσιμπησες ;
και για μεσημέρι τι θα τσιμπησεις ;Μακαρονια με σουτζουκακια, ντοματα με φετα. Ηπια και μια Amstel.
Αυτά για μεσημεριανό;Μακαρονια με σουτζουκακια, ντοματα με φετα. Ηπια και μια Amstel.
Καρμπονάρα σπαγγέτι , εσύ;και για μεσημέρι τι θα τσιμπησεις ;
και για μεσημέρι τι θα τσιμπησεις ;
Για μεσημερι ητανε ολα αυτα.Αυτά για μεσημεριανό;
Νωρίς τρωςΓια μεσημερι ητανε ολα αυτα.
Χτες βραδυ, ομως, αναστεναξε η ταβερνα.
Παρόλο που είναι αθώα ζώα, τόσο οι βάτραχοι όσο κι οι φρύνοι είναι σύμβολα αποκρουστικά και κακά, τόσο λόγω της εμφάνισής τους, που μπορεί για πολλούς να είναι δυσάρεστη όσο για την κρύα γλοιώδη αίσθησή τους. Αυτός ο συμβολισμός παρουσιάζεται καθαρά και στη Βίβλο, όπου περιγράφονται ως η δεύτερη πληγή της Αιγύπτου και κατατάσσονται ως ακάθαρτα όντα στην Αποκάλυψη.δεν εχω αποφασίσει ακόμα
Σε καθημερινη βαση τρωω μονο βραδυ και πρωινιατικα κατα τις 07:00.Νωρίς τρως
Για μεσημερι ητανε ολα αυτα.
Χτες βραδυ, ομως, αναστεναξε η ταβερνα.
Παρόλο που είναι αθώα ζώα, τόσο οι βάτραχοι όσο κι οι φρύνοι είναι σύμβολα αποκρουστικά και κακά, τόσο λόγω της εμφάνισής τους, που μπορεί για πολλούς να είναι δυσάρεστη όσο για την κρύα γλοιώδη αίσθησή τους. Αυτός ο συμβολισμός παρουσιάζεται καθαρά και στη Βίβλο, όπου περιγράφονται ως η δεύτερη πληγή της Αιγύπτου και κατατάσσονται ως ακάθαρτα όντα στην Αποκάλυψη.
Άλλος συμβολισμός του βατράχου προέρχεται από το συνεχές του κουάξ, που αν ακούγεται για λίγη ώρα μπορεί να είναι ευχάριστο, αν όμως χρειάζεται να το ακούει κάποιος όλη την ώρα είναι κουραστικό κι ενοχλητικό.
Χωριατικη, τζατζικι, κοντοσουβλι, εξοχικο, ενα κιλο προβατινα. Στο τελος μας κερασσν παγωτο.για πες ....
σιμεκο δεν σας εδωσαν?Χωριατικη, τζατζικι, κοντοσουβλι, εξοχικο, ενα κιλο προβατινα. Στο τελος μας κερασσν παγωτο.
ενα κιλο προβατίνα θελει ο Αντζελο για να ξεβγαλει την γευση απο το ψημμενο ψωμι που τρωει σαν κουβερΧωριατικη, τζατζικι, κοντοσουβλι, εξοχικο, ενα κιλο προβατινα. Στο τελος μας κερασσν παγωτο.
Οχι. Τα ψωμια και τις πατατες που συνοδευαν τις μεριδες δεν τα αγγιξαμε. Τα υπολοιπα αδειασανε. Δυο ατομα ειμασταν. Ο @Rebirthed Sapiens Sapiens καθως παραγγελνα με παρακαλαγε να σταματησω να λεω τι να φερει.σιμεκο δεν σας εδωσαν?
Αν δεν ετρωγε το ψωμι θα καταναλωνε περισσοτερο.ενα κιλο προβατίνα θελει ο Αντζελο για να ξεβγαλει την γευση απο το ψημμενο ψωμι που τρωει σαν κουβερ
Αφού δε χορταίνεις ρε κοιλιόδουλε !!!Οχι. Τα ψωμια και τις πατατες που συνοδευαν τις μεριδες δεν τα αγγιξαμε. Τα υπολοιπα αδειασανε. Δυο ατομα ειμασταν. Ο @Rebirthed Sapiens Sapiens καθως παραγγελνα με παρακαλαγε να σταματησω να λεω τι να φερει.
Αφου μαζι τρωμε, εσυ παιρνεις κιλα, δινω κι εγω πονο.Αφού δε χορταίνεις ρε κοιλιόδουλε !!!
Δε σε προλαβαίνουμε...
Εγώ είμαι φιτ !!Αφου μαζι τρωμε, εσυ παιρνεις κιλα, δινω κι εγω πονο.