ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.192
- Πόντοι
- 5.006
Πες τα μαν με τους κωλομπαραδεςΓιορταζει το νημα σημερα ρε αχαιρευτοι,ρεμπεσκεδες,τιποτενιοι,κωλομπαραδες,τεμπεληδες,μουνοπανα!!!!!
Πες τα μαν με τους κωλομπαραδεςΓιορταζει το νημα σημερα ρε αχαιρευτοι,ρεμπεσκεδες,τιποτενιοι,κωλομπαραδες,τεμπεληδες,μουνοπανα!!!!!
πεινιρλί και σοκολατούχο ΔΤι πίνεις;
ελαφριά, πολύ ελαφριά.τι θα καταβροχθισεις αποψε?
μακαρονια με σαλτσα ντοματα βασιλικο σκορδο πιπεριες.ελαφριά, πολύ ελαφριά.
καμιά χωριάτικη και κανένα ελαφρύ κοψίδι.
εσύ?
ετοιμάζεις επίθεση στα κοπάδια?
εγω ενα ταπεινο σπιτικο μπεργκερ με σπιτικο ψωμακι,μπιφτεκι,αυγο,γαλοπουλα,τυρι,μπεικον,πατατουλες μακκειν,σαλατα ντοματαελαφριά, πολύ ελαφριά.
καμιά χωριάτικη και κανένα ελαφρύ κοψίδι.
εσύ?
ετοιμάζεις επίθεση στα κοπάδια?
και τα κοπάδια που έλεγες χθες?μακαρονια με σαλτσα ντοματα βασιλικο σκορδο πιπεριες.
μπιφτεκια αυριο σημερα βαριεμαι να πλαθω.και τα κοπάδια που έλεγες χθες?
2όροφο το μπέργκερ ή 3όροφο?εγω ενα ταπεινο σπιτικο μπεργκερ με σπιτικο ψωμακι,μπιφτεκι,αυγο,γαλοπουλα,τυρι,μπεικον,πατατουλες μακκειν,σαλατα ντοματα
μην σου πω τετραοροφο2όροφο το μπέργκερ ή 3όροφο?
κι' εγώ το βαριέμαι και τα παίρνω έτοιμα, μόνο ψήσιμομπιφτεκια αυριο σημερα βαριεμαι να πλαθω.
πόσες θερμίδες κάθε όροφος?μην σου πω τετραοροφο
ε δεν θα εχει 3000 θερμιδες το γαμηδι;απο αυριο διατροφη παλι το γαμησα πολυ το τριημερο...κι' εγώ το βαριέμαι και τα παίρνω έτοιμα, μόνο ψήσιμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πόσες θερμίδες κάθε όροφος?
νερο και ρυζογκοφρετες να διογκωθουν για μια βδομαδα.ε δεν θα εχει 3000 θερμιδες το γαμηδι;απο αυριο διατροφη παλι το γαμησα πολυ το τριημερο...
εχω παχυνει πρεπει απο αυριο διατροφη παλι...νερο και ρυζογκοφρετες να διογκωθουν για μια βδομαδα.
ποσα κιλα εφτασες?εχω παχυνει πρεπει απο αυριο διατροφη παλι...
72 καπου εκει...πρεπει να χασω 2 γρηγοραποσα κιλα εφτασες?
Καλά ρε 72 κιλά και λες ότι είσαι παχύς;πλακά κάνεις πόσο ύψος έχεις 1,60 γιατί αν είσαι πάνω από 1,70 είναι καλά τα 7272 καπου εκει...πρεπει να χασω 2 γρηγορα
1,55Καλά ρε 72 κιλά και λες ότι είσαι παχύς;πλακά κάνεις πόσο ύψος έχεις 1,60 γιατί αν είσαι πάνω από 1,70 είναι καλά τα 72
Έλα λέγε αλήθεια ,τα 72 κιλά είναι καλά
πρέπει να χάσεις λίγα ακόμη, να φτάσεις 45
οχι γιατι μια ζωη ημουν παντα 69-70..τοσο θελω να ειμαι συνεχεια..οι λογοι ειναι διαφοροιΈλα λέγε αλήθεια ,τα 72 κιλά είναι καλά