athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.587
- Πόντοι
- 12.756
Αββαειο θα παμε.....θειο τι ωρα παμε μαιαμι?
Αββαειο θα παμε.....θειο τι ωρα παμε μαιαμι?
Αββαειο θα παμε.....
Τι τσίμπησες γιγαντοτεράστιε;Όχι κατευθείαν τελετή κτλ
Κατα τις 10 παρά θείο, να χαζέψουμε και λίγο.θειο τι ωρα παμε μαιαμι?
Με το σμαρτμε το σαξο πηγε?
Παστίτσιο σπιτικό σαλάτα ταλαγανι κτλΤι τσίμπησες γιγαντοτεράστιε;
ρε αδερφε τα εχεις γαμησει αυτα τα ταλαγανια...Παστίτσιο σπιτικό σαλάτα ταλαγανι κτλ
Είναι από μεσσηνια αδελφέ παραγωγή Α μου στέλνουν ένα κιβώτιο κάθε μηναρε αδερφε τα εχεις γαμησει αυτα τα ταλαγανια...
να στειλεις και εδω αδερφε....Είναι από μεσσηνια αδελφέ παραγωγή Α μου στέλνουν ένα κιβώτιο κάθε μηνα
Θείο έχεις κανένα γνωστό εκεί στο τελωνείο να μην μου καθυστερήσουν το αυτοκίνητο?να στειλεις και εδω αδερφε....
εγω εφτιαξα παστιτσιο και πηγα ταπερακι στο τελωνιο στο κοριτσι....το μισο μπαρ με κερασε μετα
Εντάξει αδελφέ αύριο θα κατέβω έχω κάτι δουλειές και θα βρεθούμε ρολόι να σου δώσω καμία 10 κομμάτια για το κορίτσινα στειλεις και εδω αδερφε....
εγω εφτιαξα παστιτσιο και πηγα ταπερακι στο τελωνιο στο κοριτσι....το μισο μπαρ με κερασε μετα
ρε θειο....θα μιλησω στον λιμεναρχηΘείο έχεις κανένα γνωστό εκεί στο τελωνείο να μην μου καθυστερήσουν το αυτοκίνητο?
Μίλα ρε θείο, έλεος δλδ με αυτή την αναμονή...ρε θειο....θα μιλησω στον λιμεναρχη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τωρα ξεφορτωνουν το αμαξι του νοσοκομου...μετα εσυΘείο έχεις κανένα γνωστό εκεί στο τελωνείο να μην μου καθυστερήσουν το αυτοκίνητο?
Θα μιλήσει ο θείος και θα τακτοποιηθεί το θέμα.τωρα ξεφορτωνουν το αμαξι του νοσοκομου...μετα εσυ
θα πιασω απο το αυτι το μουνι το μωραλη....την επομενη βδομαδα θα εχεις αυτοκινητοΜίλα ρε θείο, έλεος δλδ με αυτή την αναμονή...
Έχεις κανένα καλό στοίχημα για κουβά?τωρα ξεφορτωνουν το αμαξι του νοσοκομου...μετα εσυ
δεν παιζω σου εχω πει!!!Θα μιλήσει ο θείος και θα τακτοποιηθεί το θέμα.
Έχεις κανένα καλό στοίχημα για κουβά?
Ούτε κι' εγώ, δεν θυμάμαι καν πως παίζουν!δεν παιζω σου εχω πει!!!
ωραιοι κωλοι ρε θειο αλλα τα αλλα δεν ειναι μοτο ειναι μπανιερες