Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.008
- Πόντοι
- 2.606
Βαρουφάκιες Δήμητρες, με ένα ν, λες να μετρούσε?Κυριολεκτικα σουρωτηρι ομως.
Βαρουφάκιες Δήμητρες, με ένα ν, λες να μετρούσε?Κυριολεκτικα σουρωτηρι ομως.
Ρε μλκΑλβανος Νιπλης φυλαει τα φραγκα πριν τον κανουν σουρωτηρι....ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!
λιντο παγκρατι
Δεν έφαγες σήμερα τσουρέκι και έχεις νεύρα βλέπω
Κώστας σημερα Πεντέλης, 50 άτομα ελεος κάθε μεραλιντο παγκρατι
Ισως.Βαρουφάκιες Δήμητρες, με ένα ν, λες να μετρούσε?
τον προτεινουν ολοι γι αυτο εχω καιρο να φαω και εγω γι αυτο το λογοΚώστας σημερα Πεντέλης, 50 άτομα ελεος κάθε μερα
Καλησπέρα φίλε Βάρο ,πως είσαι;καλησπερα καλπικε.
Ναι εγώ με τα σουτζουκάκια λες δίπλα από το σποραδικο αγορά?τον προτεινουν ολοι γι αυτο εχω καιρο να φαω και εγω γι αυτο το λογο
βολβη εχει φαει κανεις?
Πόσες Δήμητρες κάνει το ρολόι σου?Καλησπέρα φίλε Βάρο ,πως είσαι;
καλο?Ναι εγώ με τα σουτζουκάκια λες δίπλα από το σποραδικο αγορά?
Πόσες Δήμητρες κάνει το ρολόι σου?
Βαρουβάκιο νόμισμα, με ένα ν.
Ε ναι μικρά και αυτα να ξερεις αν αντεχουν η αιμορροΐδες σου
ετσι μικρα μου αρεσουν δεν θελω πατατες και μαλακιες και ενας γιωργος λεει ειναι ετσι στυλ στον πειραια στη γουναρηΕ ναι μικρά και αυτα να ξερεις αν αντεχουν η αιμορροΐδες σου
Βάζει σάλτσες κάτι Κίμινα κάτι παραξενα πιπερια φωτοβολίδες αλλά καλοετσι μικρα μου αρεσουν δεν θελω πατατες και μαλακιες
Μαγκες, προβλημα. "Μεγαλο" προβλημα. Το σαιτ στα μπανερ απο κατω μου βγαζει φωτο αρχικα 2 γκομενες και τελος εναν με ενα καυλι 50 ποντους
τυπε τις γκομενες γιατι στις βγαζει σε περασε για κανενα ανωμαλο?Μαγκες, προβλημα. "Μεγαλο" προβλημα. Το σαιτ στα μπανερ απο κατω μου βγαζει φωτο αρχικα 2 γκομενες και τελος εναν με ενα καυλι 50 ποντους
Εσενα σου βγαζει μονο τον ψωλαρα;;;;;;;;;;;τυπε τις γκομενες γιατι στις βγαζει σε περασε για κανενα ανωμαλο?
και μια τρανςΕσενα σου βγαζει μονο τον ψωλαρα;;;;;;;;;;;