baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.390
- Πόντοι
- 5.097
λογικο του αθηναιου του τα εχεις κανει τσουρεκια.Μην τα πετάξεις μαλακίες σου λέει έχεις δίκιο
λογικο του αθηναιου του τα εχεις κανει τσουρεκια.Μην τα πετάξεις μαλακίες σου λέει έχεις δίκιο
Το πήγα στον φούρνο και δεν ψήθηκε όπως έπρεπε.γιατι;
Θα τα φάει ο βάρος, αν και με κάποια δυσκολία πιστεύω...έχουν μαζευτεί πολλά γλυκά περίσσευμα ,θα προτιμούσα να είχε περισσέψει σουβλιστό αλλά που τέτοια τύχη.
Το πήγα στον φούρνο και δεν ψήθηκε όπως έπρεπε.
Είχε μια περίεργη γεύση και μου χάλασε τελείως την διάθεση.
κανω ανταλλαγη το κατσικι του ερεισερ με τα γλυκα σου.έχουν μαζευτεί πολλά γλυκά περίσσευμα ,θα προτιμούσα να είχε περισσέψει σουβλιστό αλλά που τέτοια τύχη.
τραβα στα σκουπιδια και μαζεψε το ριξε και ενα πλυσιμο μην το στειλουμε στον ανθρωπο λερωμενο.Το πήγα στον φούρνο και δεν ψήθηκε όπως έπρεπε.
Είχε μια περίεργη γεύση και μου χάλασε τελείως την διάθεση.
Θα το φάνε τα γατιά, μην ανησυχείς.κανω ανταλλαγη το κατσικι του ερεισερ με τα γλυκα σου.
ο φίλος μπάρος λογικά θα ενδιαφέρεται.οποιος θελει του δινω προφιτερολ,παιδακια,και κρεμουλα σπιτικη
ουπς σορρυ το διαβασες.αφού το πέταξε ρε μπρο από τον κάδο θα το φάμε;
επίσης ήταν στο φούρνο, εγώ συζητάω μόνο για σούβλα.
θα οργανωσουμε εκδρομη στη ζαχλωρου,θα εχεις το αμαξι?Θα το φάνε τα γατιά, μην ανησυχείς.
Όλη η γειτονιά από εδώ θα περάσει...
Πάμε τώρα για την Πρωτομαγιά, να δούμε...
περαστε πρωτα απο εδω και να εχετε μαζι σας νερατζια και γιαουρτια θα σας στειλω λιγο στην κ.Γλυφαδα να τα πεταξετε σε ενα ΞΕΡΑΜΕΝΟ κηποουπς σορρυ το διαβασες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα οργανωσουμε εκδρομη στη ζαχλωρου,θα εχεις το αμαξι?
Αμφίβολο...ουπς σορρυ το διαβασες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα οργανωσουμε εκδρομη στη ζαχλωρου,θα εχεις το αμαξι?
θα στειλω ντροουν να αμολαει σκατουλες.περαστε πρωτα απο εδω και να εχετε μαζι σας νερατζια και γιαουρτια θα σας στειλω λιγο στην κ.Γλυφαδα να τα πεταξετε σε ενα ΞΕΡΑΜΕΝΟ κηπο
Βάζεις και ξυραφάκια στα νεράντζια?περαστε πρωτα απο εδω και να εχετε μαζι σας νερατζια και γιαουρτια θα σας στειλω λιγο στην κ.Γλυφαδα να τα πεταξετε σε ενα ΞΕΡΑΜΕΝΟ κηπο
ναι αλλα δεν θα νιωσεις την χαρα να τα πεταξεις εσυ ο ιδιοςθα στειλω ντροουν να αμολαει σκατουλες.
το αποτελεσμα μετραει.ναι αλλα δεν θα νιωσεις την χαρα να τα πεταξεις εσυ ο ιδιος
εχεις δικιοτο αποτελεσμα μετραει.
Εγώ ενδιαφέρομαι φίλε Αθηναίο τα θέλω και για αντάλλαγμα θα σου δώσω , ταχίνι που σου αρέσειοποιος θελει του δινω προφιτερολ,παιδακια,και κρεμουλα σπιτικη