baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
na πας.και έλεγα να πάω αύριο θείο....
na πας.και έλεγα να πάω αύριο θείο....
καλησπερα φιλε-μπαρε...na πας.
δουλειες φιλε δουλειες,δεν φτανει που πλενω σφουγγαριζω τωρα πρεπει και να βαψω.καλησπερα φιλε-μπαρε...
σε συμπονω τα μαλα.....δουλειες φιλε δουλειες,δεν φτανει που πλενω σφουγγαριζω τωρα πρεπει και να βαψω.
ενα ρειντζ ροβερ.σε συμπονω τα μαλα.....
τι θα βαψεις;
προτεινω να το βαψεις σκατουλι και αν ειναι δυνατον και με σκατακια Μποσσαρουενα ρειντζ ροβερ.
τα σκατακια θα πεσουν μεσα.προτεινω να το βαψεις σκατουλι και αν ειναι δυνατον και με σκατακια Μποσσαρου
ΑΨΟΓΗ εικαστικη παρεμβασητα σκατακια θα πεσουν μεσα.
τι εχουμε σημερα?ΑΨΟΓΗ εικαστικη παρεμβαση
ησυχια προς ωρας και χαλαροτητατι εχουμε σημερα?
πόσες μέρες για τα μελομακάρονα?na πας.
γιατι προσπερνας ετσι ελαφρα την καρδια την εικαστικη παρεμβαση φιλου-μπαρου;πόσες μέρες για τα μελομακάρονα?
λόγω ... μυρωδιάς ...γιατι προσπερνας ετσι ελαφρα την καρδια την εικαστικη παρεμβαση φιλου-μπαρου;
Κουτσομουρες,σαρδέλες στα κάρβουνα,καλαμαράκια,χόρτα,ψωμί στην σχάρα αλατοριγανωμενο,χταπόδι σχάρας,σαγανάκι,πατάτες τηγανιτές και ουζάκιτι εχουμε σημερα?
πολύ ελαφριά σήμερα....Κουτσομουρες,σαρδέλες στα κάρβουνα,καλαμαράκια,χόρτα,ψωμί στην σχάρα αλατοριγανωμενο,χταπόδι σχάρας,σαγανάκι,πατάτες τηγανιτές και ουζάκι
Έσκασα στην κυριολεξία αλλά το απόλαυσα τα δέοντα....πολύ ελαφριά σήμερα....
Αυτός νομίζω πως έχει ανεβάσει βίντεο στο οποίο καθαρίζει και τεμαχιζει έναν κροκόδειλο με κάποιους άλλους και τον ψήνουν με βέργες σαν κεμπάπ
έχει διάφορα, μου πετάγονται κατά διαστήματα στις ενημερώσεις.Αυτός νομίζω πως έχει ανεβάσει βίντεο στο οποίο καθαρίζει και τεμαχιζει έναν κροκόδειλο με κάποιους άλλους και τον ψήνουν με βέργες σαν κεμπάπ