athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.587
- Πόντοι
- 12.756
γαμησε τα φιλε μουΠω ρε πουστη σκασαμε με τον αθηναιο φάγαμε πολυ
γαμησε τα φιλε μουΠω ρε πουστη σκασαμε με τον αθηναιο φάγαμε πολυ
Τύπε τι τσιμπισες σήμεραΠω ρε πουστη σκασαμε με τον αθηναιο φάγαμε πολυ
Maalox έχετε?γαμησε τα φιλε μου
κρατα εχουμε και αυριο.Πω ρε πουστη σκασαμε με τον αθηναιο φάγαμε πολυ
ηπια κατι σεβεν-απ και περιμενω να ξημερωσει να χωνεψωMaalox έχετε?
ποσα κιλα θα εισαι την τριτη φιλε?γαμησε τα φιλε μου
σκεφτομαι να βγαινω 6 το πρωι για τζοκινγκ.Maalox έχετε?
Βιάζεσαι, έρχεται πρωτομαγιά.ποσα κιλα θα εισαι την τριτη φιλε?
2 κιλα απο τη νηστεια και αλλα 2 λες?
4 κιλα πλας θα ειμαι στανταρ..ποσα κιλα θα εισαι την τριτη φιλε?
2 κιλα απο τη νηστεια και αλλα 2 λες?
Βιάζεσαι, έρχεται πρωτομαγιά.
ξεκιναω προγραμμα αλλα δεν ξερω τι να μην τρωω.4 κιλα πλας θα ειμαι στανταρ..
απο Τριτη ξεκιναω διαιτα
τα παντα με μετρο,λιγοτερη ποσοτητα μεσημερι και βραδυ ΟΧΙ φαιξεκιναω προγραμμα αλλα δεν ξερω τι να μην τρωω.
Να ρωτήσεις φίλο αθηναίοξεκιναω προγραμμα αλλα δεν ξερω τι να μην τρωω.
γαμωτο εχω 7 τσουρεκια και 3 κιλα κουλουρια. κριμαΣ ειναι θα παρω μερεντα την τριτη για να κατεβουν πιο γρηγορα.τα παντα με μετρο,λιγοτερη ποσοτητα μεσημερι και βραδυ ΟΧΙ φαι
γαμωτο εχω 7 τσουρεκια και 3 κιλα κουλουρια. κριμαΣ ειναι θα παρω μερεντα την τριτη για να κατεβουν πιο γρηγορα.
τι γελας ρε μλκ αν δεις το τραπεζι ειναι γεματο με σακουλες α ξεχασα και αυγουλακια σοκολατακια.
απο Τριτη τιποτα δεν με νοιαζει.....να κανεις το ιδιοτι γελας ρε μλκ αν δεις το τραπεζι ειναι γεματο με σακουλες α ξεχασα και αυγουλακια σοκολατακια.
αυτα μου κανουν χριστουγεννα πασχα.
ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ αν δεν τα φαω εγω θα πεταχτουν.απο Τριτη τιποτα δεν με νοιαζει.....να κανεις το ιδιο
Σε καλό δρόμο είσαι....γαμωτο εχω 7 τσουρεκια και 3 κιλα κουλουρια. κριμαΣ ειναι θα παρω μερεντα την τριτη για να κατεβουν πιο γρηγορα.
ΠΕΤΑ ΤΑ η κρατα λιγα και φατα με μετρο σαν πρωινο πχΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ αν δεν τα φαω εγω θα πεταχτουν.
περυσι ειχα φτιαξει σιροπι και τα σιροπιασα.Σε καλό δρόμο είσαι....
Μια άλλη πρόταση είναι να πάρεις λευκή σοκολάτα κουβερτούρα να την λιώσεις και να την ρίξεις πάνω από τα τσουρέκια.
Κάνε και μια διαθήκη παράλληλα όμως...
ΞΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ για πες του αντζελο να πεταξει κοψιδι.ΠΕΤΑ ΤΑ η κρατα λιγα και φατα με μετρο σαν πρωινο πχ
περυσι ειχα φτιαξει σιροπι και τα σιροπιασα.