troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.894
- Πόντοι
- 5.506
Εμένα δεν θα με καλέσεις μωρή νερόκοτα;;;ο τολμών νικά ,αυριο θα έρθεις για να ξέρω πόσες καρέκλες να βαλω ?
Εμένα δεν θα με καλέσεις μωρή νερόκοτα;;;ο τολμών νικά ,αυριο θα έρθεις για να ξέρω πόσες καρέκλες να βαλω ?
Μην πάρεις ψωμί, λάδι και κρασί. Θα φέρω εγώ.Ελα και εσυ ολοι χωράμε !!
γαμησετα....ψωμι και λαδι....καταλαβαΜην πάρεις ψωμί, λάδι και κρασί. Θα φέρω εγώ.
Τόσα πρόσφορα και τόσες φιάλες λάδι, τι να τα κάνω;γαμησετα....ψωμι και λαδι....καταλαβα
το ολοι χωραμε δεν μου ακουγεται στρειτ.Ελα και εσυ ολοι χωράμε !!
μετρητα θεμε ΜΕΤΡΗΤΑΤόσα πρόσφορα και τόσες φιάλες λάδι, τι να τα κάνω;
τωρα που θα ειστε πολλοι στην συγκεντρωση θα σου δωσει Αγιος...να μου πειτε πως περασατε μεταμετρητα θεμε ΜΕΤΡΗΤΑ
και εσυ και εσυ 2 κατσίκια θα μπουν στην σούβλα οσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα ποιο πολλές επιλογές ψαχνει γαμπρο μια φιλη της γυναικάς μου θα ειναι στο τραπέζι ,( εχει ακίνητη περιουσία )Εμένα δεν θα με καλέσεις μωρή νερόκοτα;;;
θα ερθω....οχι για την περιουσιακαι εσυ και εσυ 2 κατσίκια θα μπουν στην σούβλα οσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα ποιο πολλές επιλογές ψαχνει γαμπρο μια φιλη της γυναικάς μου θα ειναι στο τραπέζι ,( εχει ακίνητη περιουσία )
Στο αποβραδο αδελφέ καλλιποληαδεεφε πες ταβερνα για μαγειριτσα Πειραια
τα ρεστα μου.και εσυ και εσυ 2 κατσίκια θα μπουν στην σούβλα οσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα ποιο πολλές επιλογές ψαχνει γαμπρο μια φιλη της γυναικάς μου θα ειναι στο τραπέζι ,( εχει ακίνητη περιουσία )
την ευλογία σας Δέσποτα και καλή ΑνάστασηΝα μείνεις μετά την Ανάσταση του Κυρίου στο ναό μέχρι το τέλος της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας, να σου δώσω.
την ευλογία σας Δέσποτα και καλή Ανάσταση
Βαρούλκοαδεεφε πες ταβερνα για μαγειριτσα Πειραια
Γνωστό αυτό, χρυσή θα τη πληρωσειςΒαρούλκο
εχει λεφτα ειναι ισαξιος η λιγο πιο κατω απο ΧαρτοπολεμοΓνωστό αυτό, χρυσή θα τη πληρωσεις
ποιος?εχει λεφτα ειναι ισαξιος η λιγο πιο κατω απο Χαρτοπολεμο
Μπραμπποιος?
δλδ ποσα χρωσταει αυτος?Μπραμπ
δλδ ποσα χρωσταει αυτος?