baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.639
- Πόντοι
- 5.097
θα δωσω τα δεκα ευρω προκαταβολη και τα πρωτα 5 ευρω της δοσης.Αν το δίνει με γραμμάτια ναι
θα δωσω τα δεκα ευρω προκαταβολη και τα πρωτα 5 ευρω της δοσης.Αν το δίνει με γραμμάτια ναι
δεν υπάρχει σαξο το πέταξε για απόσυρση,παλιοσιδεραοταν πουλησει ο αθηναιος το σαξο θα εισαι ετοιμος να το αγορασεις?
Είσαι απλας αλλά το αξίζει το εργαλείοθα δωσω τα δεκα ευρω προκαταβολη και τα πρωτα 5 ευρω της δοσης.
μαλακια επρεπενα το δημοπρατησει εδω η στο κας ορ τρας.δεν υπάρχει σαξο το πέταξε για απόσυρση,παλιοσιδερα
Aκόμα περί ένω ρε άπλα να μου πεις που είναι ο άνθρωπος.δεν υπάρχει σαξο το πέταξε για απόσυρση,παλιοσιδερα
Μαρκήσιε,Aκόμα περί ένω ρε άπλα να μου πεις που είναι ο άνθρωπος.
Ο σούρας Αθηναίος μου λέει είναι καλό αλλά δεν ξέρει που είναι....
Χωριο όχι,παραλία εννοείς.Μαρκήσιε,
Υπάρχει ένας μύθος που σχετίζεται με χωριό της Μεσσηνίας ,το Μαραθι,που λέει ότι ο Μαραντόνα προέρχεται από εκεί ;
Το είδα χθες στην σειρά "Τα καλύτερα μας χρόνια" και ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις ακούσει κάτι επ' αυτού.
Την καλημέρα μου....
μπα;μονο ενα αργοσχολο εχει το νημα...πως και ετσι;δουλευετε επιτελους;
καλημερα φιλε-μπαρε..ψωνισες κρεατικα κλπ για Πασχα;den δουλευετε ρε κομπογιαννιτες?καλα ο αλλος απο τους γαργαλιανους μας μιλαει για την μεσσηνιακη καραιβικη.
καλημερα εμεις οι δυο κραταμε τα χριστιαννικα ηθη και εθιμα στο σαη.καλημερα φιλε-μπαρε..ψωνισες κρεατικα κλπ για Πασχα;
θες να γινεις θεραπευτρια αγκαλιας?καλημερα φιλε-μπαρε..ψωνισες κρεατικα κλπ για Πασχα;
500 ευρω το μισαωρο οποια θελει..ΜΟΝΟ αγκαλια ομωςθες να γινεις θεραπευτρια αγκαλιας?
εκανες το ντιλ για σαξο?θες να γινεις θεραπευτρια αγκαλιας?
ΔΕΝ ειναι αξιος να εκτιμησει το σαξο μου που εχει ΜΕΓΑΛΗ αυναισθηματικη αξια για μενα..εκανες το ντιλ για σαξο?
να σε παρουν? δεν πιστευω να εισια και συ στυλ πουστικη κιθαρα να θες να σε σηκωνουν αγκαλια?500 ευρω το μισαωρο οποια θελει..ΜΟΝΟ αγκαλια ομως
πολυ αποστειρωμενο προγραμμα500 ευρω το μισαωρο οποια θελει..ΜΟΝΟ αγκαλια ομως