Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.048
- Πόντοι
- 2.606
Εσύ που θα είσαι?θα εχεις μαζι σου αντζελο,αθηναιο και μπουχο.
Εσύ που θα είσαι?θα εχεις μαζι σου αντζελο,αθηναιο και μπουχο.
εγω θα κανω πολιτισμενο διαλογο αλλα θελω και ραοθα εχεις μαζι σου αντζελο,αθηναιο και μπουχο.
στα παρασκηνεια θα μετραω χρημα.Εσύ που θα είσαι?
αυτος ρε παπαρε ειπαμε στο αλλο καναλι με γαμαικουα,χολιγουντ και ρομποκοπ.εγω θα κανω πολιτισμενο διαλογο αλλα θελω και ραο
δωσε μου προκαταβολη ενα ταληρακι και εκλεισε το ντηλστα παρασκηνεια θα μετραω χρημα.
Θα κανονίσουμε την αμοιβή μου και άτοκο δάνειο στον φίλο αθηναίο σε 250 δόσεις.στα παρασκηνεια θα μετραω χρημα.
μου αρεσει....θα γινω μετοχος....Θα κανονίσουμε την αμοιβή μου και άτοκο δάνειο στον φίλο αθηναίο σε 250 δόσεις.
Θα έχουμε πρωινό, μεσημεριανό, γυμναστήριο 7* με πισίνα και μασάζ.
Εννοείται θείο, ζήτα ότι θες.μου αρεσει....θα γινω μετοχος....
δεν ειναι σωστο αυτο....ο ρεζνοφ τα δινει ολα σε τοκεν στο τσατουρμπειτρε μαλακες ολοι κονομανε απο το ιντερνετ εκτος απο μας.
δωσε 20κ να το στησω,στα παιδια θα δινουμε ποσοστα κερδους απο χορηγιες που θα φερνουν.μου αρεσει....θα γινω μετοχος....
ενταξειδωσε 20κ να το στησω,στα παιδια θα δινουμε ποσοστα κερδους απο χορηγιες που θα φερνουν.
Chat gpt, να σου δώσει ιδέες...ρε μαλακες ολοι κονομανε απο το ιντερνετ εκτος απο μας.
Έχεις σκεφτεί να κάνεις κανάλι Only Fans...?δωσε 20κ να το στησω,στα παιδια θα δινουμε ποσοστα κερδους απο χορηγιες που θα φερνουν.
θα πουλαω?Έχεις σκεφτεί να κάνεις κανάλι Only Fans...?
Δοκίμασε, τι έχεις να χάσεις?θα πουλαω?
θα σε στηριξωθα πουλαω?
Πρέπει να του φτιάξουμε ένα πρόγραμμα.θα σε στηριξω
για πεΠρέπει να του φτιάξουμε ένα πρόγραμμα.
Ψάχνω ιδέες για τον φίλο βάρο...για πε