baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.297
- Πόντοι
- 5.097
με οπλο?Για την ακρίβεια ήμουν συνοδεία, άλλος ενφιαφερόταν...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
α το πλαγκ ιν.Αφού είπαμε έχει μπαταρία και κινητήρα.
με οπλο?Για την ακρίβεια ήμουν συνοδεία, άλλος ενφιαφερόταν...
α το πλαγκ ιν.Αφού είπαμε έχει μπαταρία και κινητήρα.
@Rebirthed Sapiens SapiensΜακριά από γαλλικά ρε αθηνακι,θα κανεις πλούσιους τους μαστροθανασιδες
Πσσσσςςς....η κλαση μου σε χουνται ειναι τουκσον και πανω.
αν παρω μια Χαρτοπολεμεια επιταγη θα με καταλαβουν λες;για αμαξι την θελωμε οπλο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
α το πλαγκ ιν.
Όχι, έχει ενσωματωμένο.α το πλαγκ ιν.
το λαντα το θελω για φορτηγακι.Πσσσσςςς....
Το λάντα που έλεγες, πιο πάνω, είναι ίδια κλάση δλδ?
ειναι εγγυημενες και στην θαλασσα να την πεταξεις θα βγει ακεραια,ουτε λαδια ουτε φωτια την πιανει ειναι εποταγες για μια ζωη.αν παρω μια Χαρτοπολεμεια επιταγη θα με καταλαβουν λες;για αμαξι την θελω
Για φορτηγάκι καλύτερα σκόντα...το λαντα το θελω για φορτηγακι.
Το ds είναι πιο ωραίο αλλά και πιο ακριβό...ελα ρε καλο ειναι το c3
ναι δυστυχωςΤο ds είναι πιο ωραίο αλλά και πιο ακριβό...
κινεζιες γιατι δενε ρχονται ελλαδα?ναι δυστυχως
καλυτερα ρεκινεζιες γιατι δενε ρχονται ελλαδα?
Τι λες να πάρει τελικά ο φίλος βάρος?καλυτερα ρε
δεν εχουμε τοσους γκαραζογατους..αυτα καθε 3 μερες θενε συνεργειο...θα φρακαρουν οι μαστορεςκινεζιες γιατι δενε ρχονται ελλαδα?
Εχω ενα ντατσουν με παραπετια. Του κανει λες;Τι λες να πάρει τελικά ο φίλος βάρος?
δες εδω αμαξαρες ρε κεφτε και μαλιστα εχουν συνεργασια με ευρωπαικες εταιριες αυτοκινητων.καλυτερα ρε
Δε ξέρω αν είναι της κλάσης του...Εχω ενα ντατσουν με παραπετια. Του κανει λες;
ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.δες εδω αμαξαρες ρε κεφτε και μαλιστα εχουν συνεργασια με ευρωπαικες εταιριες αυτοκινητων.
Τα φθηνά κινέζικα έρχονται και Ελλάδα: Ευκαιρία ή ρίσκο; - NewsAuto.gr
Σιγά-σιγά οι εταιρίες παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων από την Κίνα κάνουν την εμφάνισή τους στην Ευρώπη. Αξίζουν πραγματικά ή χρειάζεται περισσότερο ψάξιμο;www.newsauto.gr
Παρε Κορεατικο και συγκεκριμενα KIAδες εδω αμαξαρες ρε κεφτε και μαλιστα εχουν συνεργασια με ευρωπαικες εταιριες αυτοκινητων.
Τα φθηνά κινέζικα έρχονται και Ελλάδα: Ευκαιρία ή ρίσκο; - NewsAuto.gr
Σιγά-σιγά οι εταιρίες παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων από την Κίνα κάνουν την εμφάνισή τους στην Ευρώπη. Αξίζουν πραγματικά ή χρειάζεται περισσότερο ψάξιμο;www.newsauto.gr