The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.104
- Πόντοι
- 25.467
Θα θυσιαστεί ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός.Απεβιωσε κανενας;
Θα θυσιαστεί ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός.Απεβιωσε κανενας;
αύριο θα έρθω για κοινωνία βάλε στη καβαντζα 5 πρόσφοραΓια κάντε λίγο ησυχία!
Προσευχόμεθα.
Κατσε να ερθει εκεινη η ωρα.Θα θυσιαστεί ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός.
Ελάτε την Πέμπτη που θα τελέσω προηγιασμένη.αύριο θα έρθω για κοινωνία βάλε στη καβαντζα 5 πρόσφορα
Οφείλουμε να προετοιμαστούμε.Κατσε να ερθει εκεινη η ωρα.
Μιας και θα πας παρε και το φακελακι που μου εχει ετοιμασει.αύριο θα έρθω για κοινωνία βάλε στη καβαντζα 5 πρόσφορα
που για κεμπαπ τυπε?Λοιπόν ..... αν ανέβει ο ΣΦΥΡΙΖΑ ....
δεύτερη κάλπη ..... θα ρίξω ΝΔ .....
Πάω για κεμπάπ τώρα και μετά θα ανοίξουμε ένα μπουκάλι μαλτ ........
οι γνώστες ξέρουν που
οκ και μετά κερνάς αριστοΜιας και θα πας παρε και το φακελακι που μου εχει ετοιμασει.
Εγω θα περασω αργοτερα να του οω τα χρονια πολλα.
Φερτα εσυ και κερναω εγω.οκ και μετά κερνάς αριστο
Μια με Κορωνοιο που δεν γάμαγες γιατί ήσουν ταχαμου άρρωστος ένα μήνα το έκανε γαργάρα η δικιά σου τώρα άμα δεν ψήσεις ξαι το Πάσχα βλέπω να τις βρεις τις πιτζάμες πεταμενες στο δρόμο.δυσκολα ειναι πολυ κουραστικο
Έφαγα παλιά γειτονιά νικαια κεμπαπ καλό όχι να τρελαθείς αλλά καλόπου για κεμπαπ τυπε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οκ και μετά κερνάς αριστο
ναι ξέρω καλό ειναιΈφαγα παλιά γειτονιά νικαια κεμπαπ καλό όχι να τρελαθείς αλλά καλό
Θέλω να πάω Δραπετσώνα τώρα το μελετάω καιρό κανά πολυβιο κανα αβρααμ δεν ξέρωναι ξέρω καλό ειναι
μμππππρρρρρρρρ μη λες τέτοια...δεύτερη κάλπη ..... θα ρίξω ΝΔ .....
πήγαινε και στους δύο μαν χρόνια έτρωγα εκεί από μικρός στη γειτονιά μου ειναιΘέλω να πάω Δραπετσώνα τώρα το μελετάω καιρό κανά πολυβιο κανα αβρααμ δεν ξέρω
Εντωμεταξύ θυμήθηκα τώρα ένα που νομίζω ειναι στα τοπ 3 κατ εμέ πάντα παναγιωτης περιστερι θα πάω προσεχώς πάλι μόλις ανοίξει λίγο ο καιρός στην αυλή γιατί μέσα δεν λέειπήγαινε και στους δύο μαν χρόνια έτρωγα εκεί από μικρός στη γειτονιά μου ειναι
με τόση πείνα μαν εκεί και 6 ευρώ το πιτογυρο
Ο Τούρκος "Κώστας" στην Κωνσταντινούπολη. Ουρές για πιτογυρο με 6 ευρώ. Το καλύτερο στην Πόλη. Η φώτο είναι σήμερα το πρωί.
Και όμως 6 ευρώ και από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 3 , ουρά από 20-30 άτομα μονίμως. 4,5 ευρώ το είχε το καλοκαίρι.με τόση πείνα μαν εκεί και 6 ευρώ το πιτογυρο
πολύ οικονομα ο τουρκοςΚαι όμως 6 ευρώ και από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 3 , ουρά από 20-30 άτομα μονίμως. 4,5 ευρώ το είχε το καλοκαίρι.
που θα βρει ΝΤΕΛΗΚΑΝΗ σαν και μεναΜια με Κορωνοιο που δεν γάμαγες γιατί ήσουν ταχαμου άρρωστος ένα μήνα το έκανε γαργάρα η δικιά σου τώρα άμα δεν ψήσεις ξαι το Πάσχα βλέπω να τις βρεις τις πιτζάμες πεταμενες στο δρόμο.