athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
ασε του ραο ειναι ξεχωριστο δωρο παραγωγης μουκαι εγώ γιορτάζω
Τι παιρνουμε;;;
ασε του ραο ειναι ξεχωριστο δωρο παραγωγης μουκαι εγώ γιορτάζω
Τι παιρνουμε;;;
για ποσα με κοβεις να εχω?εννοειται τα λεφτα σου τρεχουν απο τα μπατζακια εσενα ΜΙΔΑ του Περαματος,Ανακασας,Ζοφριας,Μενιδιου,Κουκουβαουνων και ΓΥΡΩ περιοχων
καθε μερα μνημόσυνο , μετρανε τα ψιλα να παρουνε μιση φρατζολα ψωμίεννοειται τα λεφτα σου τρεχουν απο τα μπατζακια εσενα ΜΙΔΑ του Περαματος,Ανακασας,Ζοφριας,Μενιδιου,Κουκουβαουνων και ΓΥΡΩ περιοχων
Χονδροαβηστα να μην βλεπεις τα χαλια σου.
ποσα με κοβεις να εχω?καθε μερα μνημόσυνο , μετρανε τα ψιλα να παρουνε μιση φρατζολα ψωμί
πανε στην λαικη 3 το μεσημέρι και παιρνουν οτι εχει μεινει κοψοχρονια
εχει να φαει κρεάς απο τοτε που ενας πεταξε ενα κοκκαλο στο μπος
και το αρπαξε πρωτος αυτος με ταχυτητα τερματοφυλακα τσαπιονς λιγκ
λιγα , για να δουλευεις ακομαποσα με κοβεις να εχω?
κορεκτα ρε κουφαλα μπαρε το χαρισμα σου να ειχα...καλωδια πιανεις λεφτα γινονται,ατσαλινες πιανεις χρημα γινονται,σκατα πιανεις,σκατα μενουνε
φερε γενικες και ειδικες εξετασεις να σου πουμε ποσα πιανεις ρε γουαναμπι νιπλη των γιουφτωνποσα με κοβεις να εχω?
λιγα , για να δουλευεις ακομα
δεν απαντατε.φερε γενικες και ειδικες εξετασεις να σου πουμε ποσα πιανεις ρε γουαναμπι νιπλη των γιουφτων
Χοουμ μειντ που λέμεασε του ραο ειναι ξεχωριστο δωρο παραγωγης μου
εγω απαντησαδεν απαντατε.
εχω ενα κουτακι ΓΑΜΑΝΕ. ?Χοουμ μειντ που λέμε
Οκ δεν πειράζει εγώ αναμένω τα σοκολατάκια του Λεωνιδα
Με έβαλε σε μπισμπιλα ένας παίκτης χθες και παρηγγειλα 5 κουτάκια
ειναι πολυ καλα αν και οταν ειχε σκασει το θεμα με τα σαπια γαλατα Βελγιου τα ειχε κλεισει ολα δεν ειχε ουτε μια παρτιδα σωστηΧοουμ μειντ που λέμε
Οκ δεν πειράζει εγώ αναμένω τα σοκολατάκια του Λεωνιδα
Με έβαλε σε μπισμπιλα ένας παίκτης χθες και παρηγγειλα 5 κουτάκια
νουμερακι θελω ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ.εγω απαντησα
ακομη τα πασχαλιατικα δωρα τρως βρε πουστηεχω ενα κουτακι ΓΑΜΑΝΕ. ?
τρου.ακομη τα πασχαλιατικα δωρα τρως βρε πουστη
απο το 6 και κατω δεν εχω πληκτρα σε κανενα πισι και κομπιουτερακι , δεν ασχολουμε με μικροποσανουμερακι θελω ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ.
καλα κανεις και αποφευγεις εισαι εξυπνος ανθρωπος.απο το 6 και κατω δεν εχω πληκτρα σε κανανα πισι και κομπιουτερακι , δεν ασχολουμε με μικροποσα
Εσυ με έβαλες χαχαχαχαχαεχω ενα κουτακι ΓΑΜΑΝΕ. ?