baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.677
- Πόντοι
- 5.097
γλυτωσες δηλητηριαση.Δεν έχω πάει ποτέ στον Τέλη.
γλυτωσες δηλητηριαση.Δεν έχω πάει ποτέ στον Τέλη.
Πάρε και ένα τσιμπούσι με τον @Karelis69.γλυτωσες δηλητηριαση.
ας ειναι ελαφρυ το κελι που τον σκεπαζειδυστυχως το μελος νιπλης θα αργησει να μπει...
μην τον περιμενετε...κοιμηθειτε....
Γλυφάδα: Συνελήφθη 57χρονος φυγόποινος που κρυβόταν σε βίλα-«φρούριο»
Για έξι χρόνια κρυβόταν στην πολυτελή κατοικία, η οποία είναι σαν «φρούριο» με ψηλή μάντρα και κάμερες - Διωκόταν με δύο καταδικαστικές αποφάσειςwww.protothema.grΓλυφάδα: Συνελήφθη 57χρονος φυγόποινος που κρυβόταν σε βίλα-«φρούριο»
Ο 57χρονος φυγόποινος καταδικάστηκε για απάτη και πλαστογραφίες μετά χρήσεως, κατ΄ επάγγελμα, κατ' εξακολούθηση, κατά συνήθεια άνω των 150.000 ευρώ, έκδοσης εικονικών φορολογικών στοιχείων για ανύπαρκτες συναλλαγές, άνω των 150.000 ευρώ και μη έγκαιρης καταβολής εργοδοτικών, εργατικών εισφορών και δεδουλευμένων αποδοχών.
Τοίχο Τοίχο να πηγαίνειας ειναι ελαφρυ το κελι που τον σκεπαζει
Γαμιολα για παρτυ σουΠάρε και ένα τσιμπούσι με τον @Karelis69.
Δίπλα απο τα Κοψιδια έχει σαλάτες, αλοιφές, και τυριά. Πάλι για ένα ποτήρι και ένα μεζέ είχαμε πάει και με τούτον. Είχα ζητήσει ΚΑΙ γουρουνοπουλο αλλα είχε τελειώσει.
(Τώρα θα θυμώσει ο Άντζελο και θα αρχίσει να σπρώχνει πράμα)
Και χτες ειχα παει για αναλογο τσιμπουσι αλλα δεν βγαινεις Δευτερες εσυ.Γαμιολα για παρτυ σου
ναι είμαι κλεισταΚαι χτες ειχα παει για αναλογο τσιμπουσι αλλα δεν βγαινεις Δευτερες εσυ.
Και καλά κάνετε!Δεν έχω πάει ποτέ στον Τέλη.
καλησπερα μπαρμπα....εχεις μισο λεπτο να σου πω κατι?Και καλά κάνετε!
Μπριζολάκια κόντρα παραψημένα σε σημείο να έχουν στεγνώσει, χωριάτικη παγωμένη, μπύρα κάτουρο και στο μπουγιουρντί για να βρεις το τυρί χρειάζεσαι λαγωνικό.
σιχαμενα κωλοχανεια που καπηλευονται το παρελθον τουςΚαι καλά κάνετε!
Μπριζολάκια κόντρα παραψημένα σε σημείο να έχουν στεγνώσει, χωριάτικη παγωμένη, μπύρα κάτουρο και στο μπουγιουρντί για να βρεις το τυρί χρειάζεσαι λαγωνικό.
καλησπερα μπαρμπα....εχεις μισο λεπτο να σου πω κατι?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!Δεν χρειάζεται. Σε έχω έτοιμο. Πέρνα να πάρεις μια χήνα. Τα επόμενα όμως την Καθαροδευτέρα. Μιλημένα, ξηγημένα.
Αυτός ο @Νίπλης , δεν σου δίνει τίποτα;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!
αν χρειαστω κατι απο δευτερα σου λεω...
τιποτα ο παλιομουνις....μονο να τσιμπαει κανα πορτοφολι ειναι
αδελφέτιποτα ο παλιομουνις....μονο να τσιμπαει κανα πορτοφολι ειναι
τιποτα ο παλιομουνις....μονο να τσιμπαει κανα πορτοφολι ειναι
Έχει μαζέψει στο "τρένο" όλη την αφρόκρεμα του Bou.
Ποιόν να πρωτοδιαλέξεις!!! Τον ποιητή υμνητή της πουτανοκαψούρας τον Γιαρμάκο;
Το τέρας ευφυΐας τον Σέσκουλο;