Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.673
- Πόντοι
- 2.606
Δύσκολες οι ελληνίδες διάσημες?Τη δικια μου. Τι να κανουμε οι γυναικες ειναι δυσκολες το εχουν για χρυσο το μουνι τους
Δεν κάθονται?
Δύσκολες οι ελληνίδες διάσημες?Τη δικια μου. Τι να κανουμε οι γυναικες ειναι δυσκολες το εχουν για χρυσο το μουνι τους
Φαινεται οτι δεν γουσταρει τα σχολια μουαρη αν θες να γαμησεις διασημη γινε κολητος με τυπο manimal....
Οι ελλεεινιδες με καταντησαν ετσι. Τετοιον μαλακαΌχι
Μανιακός μαλάκας είσαι
Τυπε βαλε μια φωτο με τα κοντοσουβλια ξανα, εχω ψοφησει στη πεινα….τη γκομενα στη χαριζουμε για να την απολαυσεις χειρωνακτικα.Φαινεται οτι δεν γουσταρει τα σχολια μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι ελλεεινιδες με καταντησαν ετσι. Τετοιον μαλακα
καλησπεριζω
Έχετε κάνει ετοιμασίες για τα χιόνια?αρη αν θες να γαμησεις διασημη γινε κολητος με τυπο manimal....
Μονο φωτο θες γιατι δεν παραγγελνεις απο ιφουντ βολτ μποξ κ.λ.π. τετοιαΤυπε βαλε μια φωτο με τα κοντοσουβλια ξανα, εχω ψοφησει στη πεινα….τη γκομενα στη χαριζουμε για να την απολαυσεις χειρωνακτικα.
Ειμαι της δικη σου σχολης….απολαμβανω με τα μάτια…. μπας και γλυτωσω κανα κιλοΜονο φωτο θες γιατι δεν παραγγελνεις απο ιφουντ βολτ μποξ κ.λ.π. τετοια
ΠαρτηνΤυπε βαλε μια φωτο με τα κοντοσουβλια ξανα, εχω ψοφησει στη πεινα….τη γκομενα στη χαριζουμε για να την απολαυσεις χειρωνακτικα.
ναι....Έχετε κάνει ετοιμασίες για τα χιόνια?
Στο διορθωσα λιγοΤελικά θα χιονίσει εις τας Αθήνας; Τι λένε οι πληροφορίες σας; Οι άρχοντες του νήματος θα πάνε ΝΕΑ Ελβετία ή Παρνηθα;
μπα πιστευω ολα καλα θα πανεΈχετε κάνει ετοιμασίες για τα χιόνια?
εγω ειμαι ετοιμος παντωςμπα πιστευω ολα καλα θα πανε
ΜακρινιτσαΤελικά θα χιονίσει εις τας Αθήνας; Τι λένε οι πληροφορίες σας; Οι άρχοντες του νήματος θα πάνε Ελβετία ή Παρνασό;
τι τσιμπησες μαν?μπα πιστευω ολα καλα θα πανε
καλησπεριζω
καλησπεριζω.Τον πούλο!
καλησπεριζω.
μη βρίζεις ρε τραγοπαπαΤον πούλο, παρομοίως!
μη βρίζεις ρε τραγοπαπα