troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.920
- Πόντοι
- 5.506
οχι αδερφε ευχαριστω.....τοχω και θα κανω και εντυπωση -φλεξ- στο κοριτσι....θες βοήθεια αδελφέ?
οχι αδερφε ευχαριστω.....τοχω και θα κανω και εντυπωση -φλεξ- στο κοριτσι....θες βοήθεια αδελφέ?
άφησε και μενα λίγο μισό ταψακιοχι αδερφε ευχαριστω.....τοχω και θα κανω και εντυπωση -φλεξ- στο κοριτσι....
ειναι δικο σου....αλλα μιλαμε για κανονικο ταψι αδερφε ετσι?άφησε και μενα λίγο μισό ταψακι
Πανταειναι δικο σου....αλλα μιλαμε για κανονικο ταψι αδερφε ετσι?
κανοικα αυτη επρεπε να μαγειρεψει γιατι ειμεθα ΑΝΤΡΕΣ φιλε-Τρουμπεχει και λιγο αναιμια....θα της φτιαξω και ενα συκωτι με ρυζι
Μπεσαμέλ του έβαλε ο Τσελεμεντές. Πριν είχε τυριά και βούτυρο.Στον Πάτο οι Πατάτες ,στη Μέση οι Μελιτζάνες. Το κολοκύθι μπαλαντέρ και ο κιμάς πάντα κάτω από τη μπεσαμέλ.
Σας έχει προβληματίσει και εσάς το γεγονός ότι ένα αμιγώς ελληνικό φαγητό παρασκευάζεται με την εκ Γαλλίας μπεσαμέλ;
ναιΣτον Πάτο οι Πατάτες ,στη Μέση οι Μελιτζάνες. Το κολοκύθι μπαλαντέρ και ο κιμάς πάντα κάτω από τη μπεσαμέλ.
Σας έχει προβληματίσει και εσάς το γεγονός ότι ένα αμιγώς ελληνικό φαγητό παρασκευάζεται με την εκ Γαλλίας μπεσαμέλ;
οχι ειμεθα μεν αλλα ειμεθα και ιπποτες φιλε αθηναιοκανοικα αυτη επρεπε να μαγειρεψει γιατι ειμεθα ΑΝΤΡΕΣ φιλε-Τρουμπ
οχι ειμεθα μεν αλλα ειμεθα και ιπποτες φιλε αθηναιο
ποτε δεν πιστευα οτι με ενα μουσακα μπορεις να γαμησεις τοσο πολυ....
Οπωσδήποτε!!!οχι ειμεθα μεν αλλα ειμεθα και ιπποτες φιλε αθηναιο
Οπωσδήποτε!!!
Ο Ατενέζος μόνο έφιππος με πανοπλία κυκλοφορεί.
Στο πρωκτικό να προσέξεις.ποτε δεν πιστευα οτι με ενα μουσακα μπορεις να γαμησεις τοσο πολυ....
τροφη για σκεψη
δωσε κατι εχω θεμα ρε μπαρμπα.....Οπωσδήποτε!!!
Ο Ατενέζος μόνο έφιππος με πανοπλία κυκλοφορεί.
δωσε κατι εχω θεμα ρε μπαρμπα.....
ναι.....ακρες βεβαια γιατι αλλα ναιΘα μου φέρεις μουσακά;