Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 2.606
έτσι κάνεις εσύ?ριξε ενα κουβα νερο να δεις αν δουλευαν ολα καλα.
έτσι κάνεις εσύ?ριξε ενα κουβα νερο να δεις αν δουλευαν ολα καλα.
ελα ρε τυπε να γαμησουμε καμμια διασημη....αυτη θα φαω εγω.
την κορη της μαρι σανταλ τη μαρια ολυμπια
τις εχει γαμησει ολες ο αχορταγος.ελα ρε τυπε να γαμησουμε καμμια διασημη....
αυτο το ξανθοπουτανο πολυ το γουσταρωελα ρε τυπε να γαμησουμε καμμια διασημη....
θα μας δωσεις τπτ στοιχηματικες ευκαιριες?αυτο το ξανθοπουτανο πολυ το γουσταρω
λεγε λεγε εσυ που θα παει θα γαμησω την διασημη δεν θα μου γλυτωσει θα την γευτει την πουτσα μουτις εχει γαμησει ολες ο αχορταγος.
γιατι πουτανο το κοριτσι ρε μαν?αυτο το ξανθοπουτανο πολυ το γουσταρω
10/10θα μας δωσεις τπτ στοιχηματικες ευκαιριες?
να βαλεις και κανενα στανταρ μην πεσεις σε καμια μουτιδου.λεγε λεγε εσυ που θα παει θα γαμησω την διασημη δεν θα μου γλυτωσει θα την γευτει την πουτσα μου
μιλα
ποια μουτιδου σταρ Ελλας απο δουκισσα νομικου κι απανω ειναι τα στανταρ μουνα βαλεις και κανενα στανταρ μην πεσεις σε καμια μουτιδου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μιλα
αυτα τα ροζ με χαλουν.φιλε βαρο πηρα για αυριο...να σου παρω και εσενα?
Ωραίο Θείο!!!φιλε βαρο πηρα για αυριο...να σου παρω και εσενα?
για μια μερα ειναι ρε....βαλε και ροζ ζωνη και θα εισαι μαι σταιλ ροκςαυτα τα ροζ με χαλουν.
ειδα μαρσελο στον παγκο με αλουμινοχαρτο.για μια μερα ειναι ρε....βαλε και ροζ ζωνη και θα εισαι μαι σταιλ ροκς
δωσε τηλ και θα της φερθω ευγενικα και τρυφερα δεν θα την ξαναπω ετσι η συνηθεια βλεπεις απο τα μελη του μπου που τις αποκαλουν ετσι οποιες δουνγιατι πουτανο το κοριτσι ρε μαν?
εχω τηλ. και κονε αλλα δεν σου δινω τωρα που ειδα οτι προσβαλεις
Βολανάκη με πλοία τυπε η από τους άλλους με ρελεδες?έχω κάτι δοκιμές σε πίνακες αύριο τέτοια ώρα...
ηρθες φινο?Βολανάκη με πλοία τυπε η από τους άλλους με ρελεδες?
Πηγα γήπεδο ρε μαλακα παω να κατουρησω και έχασα το γκολ γαμω το κέρατο μουηρθες φινο?