troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.012
- Πόντοι
- 5.506
παω να κοιμηθω...δεν θα φαωτραβα αμερικαν χαουζ και τσιμπα 5 τσιζ και 2 πατατες.
παω να κοιμηθω...δεν θα φαωτραβα αμερικαν χαουζ και τσιμπα 5 τσιζ και 2 πατατες.
τσιμπα κατι πρωταπαω να κοιμηθω...δεν θα φαω
ποτε θα βαλεις κριτικη νουμερο 32;πριν ερθεις εσυ ταξιδι στη κινα πριν τα μεσανυχτα ο μαγος του αιζενχαιυμ σατανικη συναντηση.
η σκεψη του αντζελο να σε καθοδηγει.παω να κοιμηθω...δεν θα φαω
ειμαι καθαρος εδω και χρονια,πολλα χρονια να σημειωθει στα πρακτικα ποτε δεν ξερεις.τσιμπα κατι πρωτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ποτε θα βαλεις κριτικη νουμερο 32;
αλλη μια βοτκα να πουμε καμμια κουβεντα και μετα υπνο...τσιμπα κατι πρωτα
ποτε θα βαλεις κριτικη νουμερο 32;
εχω να πιω απο ρεβεγιον Χριστουγεννωναλλη μια βοτκα να πουμε καμμια κουβεντα και μετα υπνο...
θα σε αναλάβει ο τάκης, αλλά η θέση σου είναι αρκετά δύσκολη να ξέρεις.ειμαι καθαρος εδω και χρονια,πολλα χρονια να σημειωθει στα πρακτικα ποτε δεν ξερεις.
ετσι ρε μαγκα αποτοξινωση. κοψε και τα φουμαρα και ισως να εισαι αρρωστος μονο 6 μηνες το χρονο.εχω να πιω απο ρεβεγιον Χριστουγεννων
Τυχερος εγω που ειχα πεσει μικρος στο βαρελι με το μουστο και δεν χρειαζεται τωρα να πιω τιποτα.αλλη μια βοτκα να πουμε καμμια κουβεντα και μετα υπνο...
ποιος τακης?θα σε αναλάβει ο τάκης, αλλά η θέση σου είναι αρκετά δύσκολη να ξέρεις.
γι'αυτο εισαι μουστογρια.Τυχερος εγω που ειχα πεσει μικρος στο βαρελι με το μουστο και δεν χρειαζεται τωρα να πιω τιποτα.
ο γνωστόςποιος τακης?
γιαυτο εισαι αρρωστοςεχω να πιω απο ρεβεγιον Χριστουγεννων
καλα θα το γυρισω σε μελομακαρονα και κουραμπιεδες να κανω την κοιλουμπα σου και να ειμαι προδιαβητικοςετσι ρε μαγκα αποτοξινωση. κοψε και τα φουμαρα και ισως να εισαι αρρωστος μονο 6 μηνες το χρονο.
παμε ρε μουνι να δουμε,παμε να μετρηθουμεκαλα θα το γυρισω σε μελομακαρονα και κουραμπιεδες να κανω την κοιλουμπα σου και να ειμαι προδιαβητικος
οποτε θεςπαμε ρε μουνι να δουμε,παμε να μετρηθουμε
ρε μουνοπανα θα μπει επιτελους λιγη αγαπη στο νημα???????????????????
ρε μουνοπανα θα μπει επιτελους λιγη αγαπη στο νημα???????????????????
τι να μετρήσετε φίλε βάρο?παμε ρε μουνι να δουμε,παμε να μετρηθουμε
ΝΑΙοποτε θες
ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ;